reklama

Idziemy na zakupy :)

Ten Bright Stars jest bardzo porządnie zrobiony. Wszystko można ściągnąć do prania. Mam huśtawkę w kolorze tego leżaczka;-)
Natomiast leżaczek mam z Fisher Price Leżaczek fisher price różowy (1077197026) - Aukcje internetowe Allegro. Tylko minusem tego leżaczka jest to że nie da się wyprać tego pałąka z zabawkami, można go tylko czyścić jakąś szmatką...
Kochana ja kupiłam karuzelę fisher u tego sprzedającego ale pod nazwą fajnezabwk 2009 i do tej pory ani karuzeli ani kasy;(Mąż zły jak cholera zgłosiłam sprawę do allegro;(

reklama
witam czerwcowe cieżarówki,jestem mamą sierpniątka 2009 i mam do sprzedania wózek ATLANTIC ESPIRO Blękitnoszary,jakby któraś była zainteresowana to zapraszam na PW
mnie slużył super,ale chcemy zamienic juz na spacerówkę,moge spokojnie go polecić,ma dużą gondolke i super sie jeździ po kązdej nawierzchni

ten sam sprzedawca na innej aukcji ma materacyki, zobacz na pewno któryś będzie pasował ;-)

Wysłałam do sprzedawcy zapytanie w tej sprawie, ale nie odpisał.. Jeszcze.. :)
Przeglądałam to co ma w ofercie, w większości to są niestety materace prostokątne, a tu by się przydał owalny... Jeśli nie znajdę nic lepszego to zdecyduję się chyba na taki o wymiarach 75x33cm, choć dno koszyka ma 70x40... Ale lepszy rydz niż nic :)

Wysłałam do sprzedawcy zapytanie w tej sprawie, ale nie odpisał.. Jeszcze.. :)
Przeglądałam to co ma w ofercie, w większości to są niestety materace prostokątne, a tu by się przydał owalny... Jeśli nie znajdę nic lepszego to zdecyduję się chyba na taki o wymiarach 75x33cm, choć dno koszyka ma 70x40... Ale lepszy rydz niż nic :)

a nie mozna go jakos uciac?albo wcisnac na sile w ten koszyk?skoro bedzie niewiele wiekszy ;p

reklama
a nie mozna go jakos uciac?albo wcisnac na sile w ten koszyk?skoro bedzie niewiele wiekszy ;p

Tak chyba zrobie, tyle że zastanawiam się czy ten materacyk nie jest za cienki, bo koszyk ma spód z wikliny, nie z żadnej dykty, czy deski i trochę się obawiam, że jak materac będzie za cienki, to mała będzie czuła pod pleckami wszystkie 'wiklinowe nierówności' i będzie jej się źle spało, czyli będzie więcej z tego płaczu niż pożytku...

No nic, jeśli mała dalej dziś będzie siedzieć w brzuchu i nie zbierze się do wyjścia na świat, to pojedziemy z mężem na wieczorny rekonesans do 2 sklepów z wózkami, może tam coś znajdziemy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry