reklama

Idziemy na zakupy :)

ja mam zamiar mieć i leżaczek (fisher price- już kiedyś wklejałam jaki) i matę, z tym że matę jak mi się dziecię troszkę rozkręci, znaczy zacznie używać rączek i interesować się światem :D

przy okazji mam pytanie do dziewczyn które zakupiły biustonosze do karmienia- czy się sprawdzają?? Jazk możecie pokażcie jakie kupiłyście bo muszę sobie coś zakupić a kompletnie nie wiem co :/ ?? ??

Ja kupowałam takie Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro biały i czarny, są REWELACYJNE!

reklama
athena i butterfly dzieki za odpowiedz

ja jeszcze tak się zastanawiam nad tymi leżaczkami czy wasze maja usztywnienie na główkę bo widzę ze te większe do 18 kg ich nie mają i nie wiem czy można położyć maleństwo bez takiego usztywnienia czy nie będzie leciała mu główka:confused::confused:

Ja mam taki i dobrze ze jest do 18 kg bo jak narazie to dorwała go starsza i cały czas w nim siedzi:-)a mate mam tiny po starszej to już nie musze kupować ale pewnie jeszcze z miesiąc zanim będzie się na niej bawić

FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1093347149) - Aukcje internetowe Allegro
ewelinka usmialam sie, mam identyczny lezaczek i tez mate tiny love, na macie klade malutka na razie tylko na brzuszku zeby sobie glowke podnosila, a do lezaczka ja raz wlozylam ale chyba jeszcze 1-2 tyg poczekam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry