reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
A my Polci kupiliśmy wczoraj taki leżaczek:
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1142843310) - Aukcje internetowe Allegro,
W Anglii w domu ma inny ale Paweł go nie przywiózł a stwierdziliśmy że będę tu do końca wrzesnia więc jednak by się coś przydało....Zresztą prababcia wyłożyła kasę....Rodzina tak oszalała że praktycznie narazie kupiliśy tylko parasolkę do wózka....bo wózek, fotelik, wanienki i inne większe rzeczy kupiła rodzinka....:-):-)

A my Polci kupiliśmy wczoraj taki leżaczek:
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1142843310) - Aukcje internetowe Allegro,
W Anglii w domu ma inny ale Paweł go nie przywiózł a stwierdziliśmy że będę tu do końca wrzesnia więc jednak by się coś przydało....Zresztą prababcia wyłożyła kasę....Rodzina tak oszalała że praktycznie narazie kupiliśy tylko parasolkę do wózka....bo wózek, fotelik, wanienki i inne większe rzeczy kupiła rodzinka....:-):-)

Agi czy zamówiłaś ten leżaczek od tego dokładnie sprzedawcy? Dostałaś go już? Ile czekałaś? Bo ja zamówiłam 2 tyg temu u niego kilka produktów: leżaczek, karuzelę, matę i do tej pory ich nie dostałam, nie odpowiada na maile i zaczynam się denerwować, bo wydałam na to 500 zl:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosiu ja to zamówiłam dopiero wczoraj!!!!Ale mnie wystraszyłaS....Opinie miał dobre!!!! Kurczę!!!!

No właśnie, ja tez patrzyłam na opinie, najlepsze ze jak go pytałam o koszty wysyłki przed zakupem to odpowiedział na maila w ciągu tego samego dnia a teraz jest cicho i jeszcze dziwna sprawa bo dostałam od niego numer przesyłki i potem kurier dzwonił na mój numer, ale jak się okazało nie była to przesyłka dla mnie i ten numer tez nie był moim, o czym dowiedzialam się na infolinii kuriera, kazali mi wyjaśniać ze sprzedawcą. Teraz byłam na wsi u rodziców to cierpliwie czekałam, wysłałam ponowne maile a od poniedziałku będę bombardować go telefonami, chyba nie myśli, że podaruje mu tyle kasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje, ze ty dostaniesz wszystko bez problemu, jak dojdzie do Ciebie przesyłka to daj plis znać.

gosiu- jeszcze nie dostałas tej karuzeli???? Juz tak dawno pisałas ze zamowilas i ze taka sama jak nasza... Na pocieszenie napisze ze jest super!
Agi- mamy taki sam lezaczek tylko w niebieskiej wersji :) Jest bardzo fajny, Jagoda go uwielbia :)

a wiecie moze czym roznia sie dokladniej te wersje kolorystyczne (oprocz kolorow i zabawek ;D) ? niestety nie mam mozliwsci wyrwania sie i pojezdzenia po sklepach zeby "pomacac" a potem kupic w necie ..
myslimy czy nie kupic bujaczka-lezaczka - a tylko te do 18 kilo nas interesuja - Malgosia przeciez nie podaruje takiej zabawce ... ;D

reklama
tez mamy w niebieskiej wersji
na razie jeszcze nie sadzamy ale trzeba bedie Maruderke do niego przekkonac
no wlasnie tez chce zaczac mala w nim sadzac, tylko nie wiem kiedy jest ten wlasciwy moment? W sumie w tej wersji "na plasko" nie lezy maluszek idealnie plasko ale na pewno pod mniejszym katem niz w foteliku samochodowym. Poczekasz az Jas zacznie siadac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry