ita85
Fanka BB :)
w realu kupiliśmy pampers 2 podwójny JUMBO PACK za 84 zł , nie wiem, czy jeszcze jest ta promocja, ale warto sprawdzić
jest chyba do 20, czy 21.ja też je kupiłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w realu kupiliśmy pampers 2 podwójny JUMBO PACK za 84 zł , nie wiem, czy jeszcze jest ta promocja, ale warto sprawdzić
A my Polci kupiliśmy wczoraj taki leżaczek:
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1142843310) - Aukcje internetowe Allegro,
W Anglii w domu ma inny ale Paweł go nie przywiózł a stwierdziliśmy że będę tu do końca wrzesnia więc jednak by się coś przydało....Zresztą prababcia wyłożyła kasę....Rodzina tak oszalała że praktycznie narazie kupiliśy tylko parasolkę do wózka....bo wózek, fotelik, wanienki i inne większe rzeczy kupiła rodzinka....:-):-)

Gosiu ja to zamówiłam dopiero wczoraj!!!!Ale mnie wystraszyłaS....Opinie miał dobre!!!! Kurczę!!!!

gosiu- jeszcze nie dostałas tej karuzeli???? Juz tak dawno pisałas ze zamowilas i ze taka sama jak nasza... Na pocieszenie napisze ze jest super!

no wlasnie tez chce zaczac mala w nim sadzac, tylko nie wiem kiedy jest ten wlasciwy moment? W sumie w tej wersji "na plasko" nie lezy maluszek idealnie plasko ale na pewno pod mniejszym katem niz w foteliku samochodowym. Poczekasz az Jas zacznie siadac?tez mamy w niebieskiej wersji
na razie jeszcze nie sadzamy ale trzeba bedie Maruderke do niego przekkonac