reklama

Idziemy na zakupy :)

athena super ciuszki ty to masz oko :-)

A ja dzisiaj miałam gosci i dzinks dostał takiego konika super Fisher -Price Ocean Wonder swiecaca przytulanka (1150697554) - Aukcje internetowe Allegro

My kupilismy taki leżaczek bujaczek hustawka

hustawkaT2066-2.jpg

reklama
zakupiłam dzisiaj matę fisher price`a rainforest, mam nadzieję że szybko dojdzie, bo Mały już się interesuje, wczoraj 2miesiące skończył:-) wcześniej nie kupywaliśmy bo miała być w prezencie na chrzciny, ale że chrzest nam się przesunął to sami kupiliśmy:-)
MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST K4562 (1158009070) - Aukcje internetowe Allegro

kurcze podoba mi sie ta mata , bede musiala jakies zaskorniaki uzbierac i na nia wydac,ech,bo od strony mojego D to nie mam co liczyc na jakiekolwiek prezenty :baffled: same sknery tam sa

kurcze podoba mi sie ta mata , bede musiala jakies zaskorniaki uzbierac i na nia wydac,ech,bo od strony mojego D to nie mam co liczyc na jakiekolwiek prezenty :baffled: same sknery tam sa
a spróbuj na allegro używane kupić :) my ostatnio karuzele i mate z tiny love (nowa ok 450zł) kupiliśmy za 180. w bardzo dobrym stanie, wogóle nie widać że używana :)
szkoda mi było wydać na nowe bo wiadomo że mata będzie na ok 3-4 miesiące do puki dziecko nie zacznie raczkować i już nie uleży w miejscu :)

athena super ciuszki ty to masz oko :-)

A ja dzisiaj miałam gosci i dzinks dostał takiego konika super Fisher -Price Ocean Wonder swiecaca przytulanka (1150697554) - Aukcje internetowe Allegro

My kupilismy taki leżaczek bujaczek hustawka

Zobacz załącznik 266928
Też mam takiego konika...Kupiłam jeszcze w Anglii i niestety tam został....ale jak wrócimy to będzie akurat...Mała będzie miała 3 miesiące więc będzie juz bardziej świadomie się nim "bawić"

ewela my własnie używaną kupiliśmy, dałam już z przesyłką 135zł, jest w idelnym stanie, bez plam, niezniszczona,oryginalne opakowanie nawet jest.
a co do zbierania zaskórniaków, Mały ma skarbonkę i my tak wkładamy kasę, czasem drobniaki, dziadkowe czasem dorzucą coś, albo jak mam za coś mamie oddać to mówi żebym do skarbonki wrzuciła i tak się zbiera:tak:

Agi czy zamówiłaś ten leżaczek od tego dokładnie sprzedawcy? Dostałaś go już? Ile czekałaś? Bo ja zamówiłam 2 tyg temu u niego kilka produktów: leżaczek, karuzelę, matę i do tej pory ich nie dostałam, nie odpowiada na maile i zaczynam się denerwować, bo wydałam na to 500 zl:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosiu do mnie doszedł już leżaczek....troszkę szedł ale tłumaczyli się dużą ilością zamówień....ale nie było problemu z dodzwonieniem się do nich....A jak u Ciebie??? Doszły zakupy????

Gosiu do mnie doszedł już leżaczek....troszkę szedł ale tłumaczyli się dużą ilością zamówień....ale nie było problemu z dodzwonieniem się do nich....A jak u Ciebie??? Doszły zakupy????

ah szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y:, założyłam spór na allegro, może pomoże, ja za pierwszym razem też się dodzwoniłam, obiecał sprawę załatwić i cisza, maili wysłałam 6 na żadne nie ma odpowiedzi, ale chyba ma burdel bo w przeciągu ostatnich 2 tygodni zyskał sporo komentarzy negatywnych i neutralnych. Wszyscy piszą, że nie można się dodzwonić i że na maile nie odpowiada. Najbardziej jestem zła na siebie, że nie wzięłam za pobraniem, tylko kasę wpłacilam:-( Najbardziej cierpi na tym Maja bo ani nie ma maty ani leżaczka:wściekła/y::wściekła/y:, karuzele i grzechotkę już pominę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry