reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
ja, jak sie dzisiaj okazalo waze 58,6 a zaczynalam od wagi 49, wiec sporo juz przytylam. tylko w ostatnim miesiacu 4 kg prawie ale nie wiem gdzie mi to idzie bo dupcia i uda bez zmian, biust tez nie rosnie tak gwaltowie, wiec pewnie to wszystko na poczet brzusia idzie...

Ja przytyłam jakieś 11kg, ale nie czuję tego za bardzo - widocznie wszystko się ładnie rozłożyło :) Nie mam niestety aparatu cyfrowego i nie mogę się pochwalić swym bębenkiem. Najbardziej irytują mnie ogromne piersi, które włażą mi pod pachy :) Startowałam z 60 kg , a teraz już 71 - a tu jeszcze 3 miesiące...

ja teraz mam brzusio, jak w 8 miesiacu z Piotrkiem...

o jejku, co będize dalej, chyba juz naprawde będe musiała sie toczyć ;)

Ja ma 12 na plusie !!!! Odkąd siedzę na L4 ( czyli niecały miesiąc) to przybrałam 3 kg i moja ginka kazała mi ograniczyć spożywanie potraw mącznych ( chleb, makarony itp). A tu jeszcze 3 miesiące, jak tak dalej będę przybierała, to strach pomyśleć jak będę wyglądała przed porodem.
Jak pożaliłam się mężowi, to powiedział, że przytyję ile przytyję i mam się tym nie przejmować, bo i tak wg niego wyglądam suuuper.I najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa. :)

Ja jak jestem w domu, to jakoś mniej tyję, co prawda byłam od początku ciąży tylko jeden tydzień, ale zawsze w domu jem jakośmniej ;). Czasu nie mam szukam zajecia ;), a tak serio w pracy jem szybko i czasem jakaś bułkę słodką, a w domku jem porządne kanapki, albo obiadek o 16.00 a nie o 18.30 po powrocie z pracy. Jeszcze tylko do 16 grudnia i zmykam na zwolnienie juz do konca. Chociaż znajac zycie bede tak troszkę pracowała z domu... ;)

Ja schudłam :( jak za tydzień będzie waga niższa to musze robić badania na hormony tarczycy. W sumie przytyłam 1 kg. Problem polega na tym że wszystko jest beee. nic mi nie smakuje i ta zgaga jak tu jeść - zmuszam się ale to na nic :(

agawa!! zrób wyniki dla świętego spokoju, u mnie też wyszły szopki tarczycowe, wciągam jakieś hormony i w piątek idę do endokrynologa z wizytą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry