reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
nie martw się misia siostra w 5 miesiącu wyglądała jakby była w 9 ateraz - od czerwca jest płaska jak deska na brzusiu nic nie widać skóra się wstąpiła jak po praniu

MACIE MOZE JAKIEŚ TABELE WEDŁUG KTÓRYCH WIADOMO ILE POWINNO BYC W BRZUSZKU W DANYM TYGODNIU?? JA JESTEM W 22 I MAM 95 NIE WIEM CZY TO MAŁO CZY DUZO ALE MOJA DZIDZIA WAZY 0,5KG I MIERZY W KŁĘBKU 20 CM

kara1980 pisze:
MACIE MOZE JAKIEŚ TABELE WEDŁUG KTÓRYCH WIADOMO ILE POWINNO BYC W BRZUSZKU W DANYM TYGODNIU?? JA JESTEM W 22 I MAM 95 NIE WIEM CZY TO MAŁO CZY DUZO ALE MOJA DZIDZIA WAZY 0,5KG I MIERZY W KŁĘBKU 20 CM

nie sadze zeby byla taka tabela, w koncu kazda z nas indywidulanie "rosnie" i sa kobiety ktorym brzuch pokazuje sie dopiero w 7 miesiacu. mi ostatni lekarz powiedzial ze nawet z waga nie jest tak ,ze ma jakis wplyw na rozwoj dziecka. po prostu jedne tyja mnie j inne wiecej, a to tez zalezy od tego co jemy.

reklama
WIESZ JAK BYŁAM 1 RAZ W CIAZY TO MIALAM WIELE KSIĄZEK I TAM BYLY RÓZNE TABELE MIĘDZY INNYMI Z ROZMIARAMI BRZUSZKÓW KSIĄZKOWYMI
ALE NIESTETY TO BYLO 5 LAT TEMU I NIE WIEM GDZIE ONE SA PEWNIE KOMUS POŻYCZYŁAM NA WIECZNE NIEODDANIE. TERAZ ZAŁUJE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry