reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
Haha chyba zawsze jak się będzie przedstawiała to będzie słyszeć tę piosenkę;-) serio niektórych to ja nawet sto lat śpiewających nie słyszałam ale Kalinkę śpiewają zawsze :-D:-D:-Dale chyba małej to nie przeszkadza jak narazie bo zawsze zatańczy ;)

a u nas zmiana planów, Jagódka i Mikołaj. tak mnie jakoś nagle natchnęło. co prawda zawsze marzył mi się oprócz Filipa Beniamin ale że z nas to taki pączuś zapewne będzie to szkoda żeby taki papuciek beniek z niego było jak to mój D stwierdził ;)
widzę że sporo z Was się zastanawia nad Filipem, polecam, Filipy fajne chłopaki ^^

a Kalina śliczne, bardzo mi się podoba. z takich ruskich to dla chłopaka fajne Borys. już widzę, taki macho Borys jak z jakiejś mafii. super :-)

ale widzę że nie ma coś wśród nas entuzjastek jessic, dżuliet etc :blink:

cytrusik; Sliczne imiona! Mikolaja tez rozwazalismy :-) Strasznie podoba mi się powrot do tych polskich imion. Mam nadzieje ze nie będę zalowac ale wczoraj umowilam się z mezem ze ja postawie na swim jeśli to dziewczynka a on jeśli chlopiec (po akceptacji drugiej strony) wiec licze strasznie na coreczke – będzie wtedy Zosia. Oczywiście jak to chłopczyk to będę skakać pod niebiosa bo mamy babska rodzine w90%, ale intuicja podpowiada mi ze to dziewczynka. Strasznie jestem ciekawa czy mnie nie zawodzi ;-)

reklama
No my myśleliśmy troche nad imieniem a że pani dr nam powiedziała że na 70 % chłopak więc rozważamy imiona Marcel, Maksymilian, Jednak gdyby się okazało że pani dr się mylila to by była Nadia :)

dotkass super bardzo mi się podoba :)

Do góry