reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

mi się podoba Maciek, mężowi Marcel, a Majka już do brzuszka mówi Wojtuś
przewiduję, że negocjacje będą długie i trudne, ale postaram się być twarda

reklama
Mój Filip mówi że w brzuszku jest Maciuś.
Więc jeśli nic sie nie zmieniło i faktycznie będzie synuś to będzie Maciuś! ;-)

No to ja dzis sie dowiedzilam ze bedzie coreczka :-) zostaje przy swoim typie - Zosia (bardzo prosze o wpisanie na liste :-)). Ciekawe czy tesciowa przypusci szturm bo to imie po mojej mamie a ona kiedys sugerowala zebysmy dali po niej... moze sie obrazic...

My również wybraliśmy imię dla naszego synka, tatuś zaproponował (o dziwo) i maluszek będzie miał na imię Hubert :-) Ja wprawdzie wolałabym żeby był Miłosz ale skoro tatuś wymyślił a siostrzyczki zaakceptowały to niech tak zostanie...

Dorotko, jak znajdziesz chwilkę, to możesz zmienić na liście... :-)

Fajnie Hubert :) mnie się podoba bardzo. U nas jakieś kurde zawirowanie, bo mojemu T. nagle się odwiedział Aleksander i muszę prowadzić delikatną, cichą wojnę- bo na niego jak się za bardzo naciska to wtedy idzie w zaparte i się napina. Dlatego muszę metodą małych kroczków znowu go przekonać. Bo i ze mnie uparta sztuka!:-D

Dziewczyny ja tocze wojne z mezem...zupelnie nie mozemy sie zgodzic co do imienia...Dla dziewczynki Julka(choc moj typ to Mia ale maz sie nie chce zgodzic, za to mi sie bardzo podoba:() a dla chlopca niestety nic nam sie wspolnie nie podoba:((((

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry