reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona...

Mi bardzo podoba się imię Kubuś dla chłopczyka, ale mojemu partnerowi nie za bardzo niestety..
A dla dziewczynki - Julcia :)

reklama
JULIA ślicznie :-) i MARYSIA też nam sie podoba, a moja druga połowa postanowiła że jak chłopczyk to RYSIU, NO NIE WIEM :baffled:

No Marysia tez bardzo ladne imie :)
Hm Rysiu, no skoro mu sie takie podoba :) Podyskutujcie jeszcze na ten temat jesli takie imie Ci nie odpowiada i zaproponuj kilka imion przez Ciebie wybranych :)

Bardzo ladne imiona. Ja teraz wiem, ze bede miala chlopczyka i nie mam pojecia jakie imie mu dac :( Adaś tak myslalam hmm jakies propozycje Mamusie?

ja już wspominałam że u nas będzie Antoś:) jeszcze na liście widnieje szymon i nikodem ale czas pokaże:) do listopada daleko:)

Ja sie miesiac temu dowiedzialam ze jestem w ciazy a moj partner juz wybral imiona Dla chłopca Wiktor
Dla dziewczynki Wiktoria:baffled:
Tak troszkie nie jestem przekonana co do tego imienia ale niom trzeba sie jeszcze zastanowic:-DJeszcze mam troszkie czasu ale chce normalne imie...
moze macie jakies fanje propozycje?

U nas miał być Szymon. Ale jak mówiłam 'do brzucha' po imieniu to jakoś mi nie pasowało...
Zmieniliśmy więc. :-p

Dla dziewczynki miała być Nikola.
Okazuje się, że dziś to imię jest dużo popularniejsze niż 3 lata temu. :dry:

Dla niezdecydowanych polecam fajną stronkę:
Najpopularniejsze i popularne imiona nadawane w Warszawie

To jest statystyka imion nadawanych w Warszawie na przestrzeni lat.
Może to komuś pomoże w podjęciu decyzji. ;-)

Wszystkie imiona piękne:tak:My wczoraj, po USG zdecydowaliśmy, że córeczka będzie miała na imię Nina a synek Olaf.

reklama
A my dalej dla dziewczynki nie mamy, a dla chłopca Rafałek, ale moja mama jak to słyszy to marudzi jak nie wiem, ze to chuliganskie imie :-D :rofl2: Mi sie jeszcze Filipek podoba, ale Patrykowi nie. Myslałam tez nad imieniem Jacek, ale nie wiem :-)

Do góry