reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
Hej Kochane ostatnio bardzo malo pisuje  na BB ale czesto Was czytam i mocno kibicuje . No wiec ja tez powinnam urodzic moja Kruszynke 4 wrzesnia ale niestety.........Od 6 miesiecy staram sie znowu o bycie mama( chociaz z roznym nasileniem) niby jestem optymistka i mam nadzieje ze tym razem sie uda, ale przychodza trudne chwile szczegolnie wlasnie teraz ze  zaczyna mi jej brakowac. Wlasnie mam koncowke @ i za 2 dni zaczynam wszystko od poczatku........i az do skutku.Pozdrawiam Aga.

nasze starania trwaly dokladnie 1 cykl ... nasz skarbeniek mial sie urodzic 8 lutego ...niestety tak nie bylo ... teraz kolejne starania rozpoczynamy w listopadzie , a jak dlugo beda trwaly ??? mam nadzieje ze szybciotko :) ...

Ines bardzo mi przykro ... buziaczki  :-*

Oj witaj kochanie!!!:) wkoncu cie tu widze!! ciesze sie bardzo!! jak widzisz u nas nadal oki! oj i za tydzien cos ci przesle!! :):):) bo to wkoncu bedzie juz 8 tc !!! :):)

agi25 pisze:
Hej Kochane ostatnio bardzo malo pisuje  na BB ale czesto Was czytam i mocno kibicuje . No wiec ja tez powinnam urodzic moja Kruszynke 4 wrzesnia ale niestety.........Od 6 miesiecy staram sie znowu o bycie mama( chociaz z roznym nasileniem) niby jestem optymistka i mam nadzieje ze tym razem sie uda, ale przychodza trudne chwile szczegolnie wlasnie teraz ze  zaczyna mi jej brakowac. Wlasnie mam koncowke @ i za 2 dni zaczynam wszystko od poczatku........i az do skutku.Pozdrawiam Aga.

Agi25 bardzo Ci dziękuję za linka nt. naturalnego planowania rodziny - mierzę i na razie nic z tego nie kumam :) ale to dopiero pierwszy cykl. Trzymam kciuki za owocne jesienne przytulanka.

reklama
Do góry