reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

reklama

Świąteczne i Sylwestrowe staranka na pewno będą owocne, nie ma sie co martwić, one płyną z nastroju i są bardxo bardzo spontaniczne - czyli bezstersowe i mam nadzieję przynoszące maleńkie fasolki....

Agnieszka18 pisze:
Świąteczne i Sylwestrowe staranka na pewno będą owocne, nie ma sie co martwić, one płyną z nastroju i są bardxo bardzo spontaniczne - czyli bezstersowe i mam nadzieję przynoszące maleńkie fasolki....

I tak niech się stanie!!!

dziewczyny nie martwcie sie i tak do konca nie słuchajcie lekarzy ja zaszłam od razu jak zaczełam bez zabezpieczenia a wczesniej byłam u ginekologa bardzo znanego połoznika w poznaniu na w :mad: i ten k ....ł powiedział ze mam cykle bez owulacji jestem juz stara bo po 30 ce :mad: dokładnie 36 latek sobie mam no i jesszcze wiele lat mam torbiel na jajniku to on ze jak nie usune torbieli to mam do niego nie przychodzic bo nie jajeczkuje i nie ma sensu :mad: :mad: :mad: a zaszłam od razu ba byłam w wielkim strese bo od 3 mcy mam problemy finansowe i inne tak ze dziewczyny obalam kilka mitów : 1- z torbiela mozna zajść 2 po 30 tez ;D :laugh: :laugh: :laugh: 3 - w stresach jesszcze szybciej ;D ;D ;D ;D teraz mam innego ginekologa no zobaczymy jaki bedzie a Inez współczuje i trzymaj sie ciepło bedzie dobrze bo musi byc i inne dziewczyny tez głowa do góry

Hej, ja dowiedziałam się w 11tyg, że przestało mu bic serduszko, nie wiadomo dlaczego.....pewnie nigdy się tego nie dowiemy. Teraz sataramy sie już 5 cykl i dalej nic, zaczynam tracić nadzieję, czeka nas badanie wrogości śluzu i byc może inseminacja jakoś licze bardzo na ten zabieg. Czy może któraś z Was ma jakieś doświdczenia z tym zabiegiem????

Agnieszka18 pisze:
Świąteczne i Sylwestrowe staranka na pewno będą owocne, nie ma sie co martwić, one płyną z nastroju  i są bardxo bardzo spontaniczne - czyli bezstersowe i mam nadzieję przynoszące maleńkie fasolki....

I AMEN
ZATEM CZEKAMY NA EFEKTY

Witaj Babs1975 :) :) :)

Tak mi przykro z powodu fasolki...nawet nie zdążyłaś się nia nacieszyć...a juz stała się Aniołkiem... :(

Nie martw się...trzeba wierzyć że wszystko się ułoży i doczekacie się maleńkiego Skarbu :) i nietrac nadzieji!!!

Ściskam mocno :)

reklama
Do góry