reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

biedna Ola!!! współczuję AniaM!!!

Ty też jeszcze karmisz?? ja niestety też :wściekła/y: tzn. Agata wytrzymuje cały dzień bez piersi, a domaga jej się wieczorem, do zaśnięcia...

dzisiaj była mega awantura - wróciłam wcześniej z pracy i Agata chciała "mle" - odmówiłam jej, więc darła się obrażona 10 minut :no:

mój mąż jak słyszy, że koniec z kamienieniem od razu obraża się na mnie i mówi, że nie mam sumienia.... a ja mam naprawdę tego dosyć!!!! ileż można?!?!?!

jedyny sposób to wzięcie dniówek po 12 godzin, będe wychodziła z domu o 6:3o i wracała o 23... :-(

reklama
Osinka - a do kiedy zamierzasz karmić Agatkę? wzięłaś praće w weekendy?

ja chcę odstawić od dawna!!!!!!!!!!!!! JUŻ!!!!!:no:

wzięłam pracę w weekendy, bo:
1. płaca podwójnie
2. w tygodniu mam wolne, bo mam szkołę angielskiego, no i więcej mogę pozałatwiać w tygodniu, w sobotę nie załatwię praktycznie nic

ANIAM Dużo zdrówka dla Oleńki i sił dla Ciebie.

OSINKO Dwoje na jedną, ale nieźle sobie dajesz radę :-)

IVKA - jaki ty masz ten stolik dla Szymka? Bo wlasnie planuje zakup i widzialam w Ikei 2 zestawy (2 krzeselka plus stolik), jeden za niecale 80 zl a drugi za okolo 125 zl.No i nie wiem ktory lepszy. Tzn. wygodniejszy dla dziecka.

OSInko - no karmie:no:, co mam zamiar ostatecznie odstawic, to Ola lapie jakies chorobsko:-(. NAjgorsze jest to, ze Ola juz jadla bardzo malo, tylko raz w dzien i w nocy, a przez te choroby nie mogla jesc nic innego i znowu sie zaczelo cycusianie co chwila. Ale powoli wychodzimy na prosta:tak:. Mam zamiar odstawic ja ostatecznie do urodzin. Nawet napisalam dla niej taka ksiazeczke, w ktorej mala Kasia jest odstawiana od cycusia. Przed wizytami u lekarza czytanie ksiazeczek o lekarzu bardzo pomoglo, wiec mam nadzieje, ze przynajmniej taka historyjka jej troche ulatwi i zlagodzi stres przy odstawianiu.

AniaM-ojej skad to paskudztwo sie przyplatalo-trzymam kciuki zeby Oloenka szybko wyzdrowiala.
Jas tez chory-zapalenie oskrzeli-najgorsze jest to ze tydzien temu szczepilismy go na pneumokoki i martwie sie zeby to nie mialo jakiegos zwiazku z choroba...
Wrocilismy juz na Wegry-jak zwkle jest mi bardzo ciezko sie przestawic-ale moj maz zrobil mi niespodzianke i zainstalowal tv sat tak wiec przynajmniej mam troche polskich kanalow:-)
A co do prezentow urodzinowych Jasiora-to od tesciow dostal cale wiaderko z lopatka do piasku ( wrrr chyba juz 7 taki zestaw) tak wiec sie straaaasznie wysilili:baffled:

A co do prezentow urodzinowych Jasiora-to od tesciow dostal cale wiaderko z lopatka do piasku ( wrrr chyba juz 7 taki zestaw) tak wiec sie straaaasznie wysilili:baffled:[/quote]

a moze chca miec wnuka budowlańca ;-);-);-) :sorry2:

reklama
IVKA - jaki ty masz ten stolik dla Szymka? Bo wlasnie planuje zakup i widzialam w Ikei 2 zestawy (2 krzeselka plus stolik), jeden za niecale 80 zl a drugi za okolo 125 zl.No i nie wiem ktory lepszy. Tzn. wygodniejszy dla dziecka.

Ja mam ten zestaw za 125zł z drewna chyba brzozowego. azik też ko kupiła i też jest bardzo zadowolona.

Do góry