reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

moje nr 0602633755
0600415363
niech któraś do mnie pusci sms albo sygnał to oddzwonie wróciłam ze szpitala
chcę wszystko napisać ale mnie wywala co chwila z forum

reklama
Ara wiem mialas koszmarny sen ale pomysl ze to tylko sen i ze napewno wszystko jest ok:).
Ja ostatnio mam glupie mysli moja ciotka byla u wrozki z moim zdjeciem wrozka wywrozyla ze bede miala chlopczyka ale ze jak nie zadbam o zwiazek ani moj facet to nie bedzieby ze soba :( na poczatku sie tym nie przejmowalam ale jak poszlam na usg i powiedzieli ze prawdopodobnie chlopczyk bedzie zaczelam troche wierzyc w wrozki i az tak sie przejelam ze plakalam! Moj facet zaczol mnie uspokajac ze wrozka miala dwa wyjscia trafila poprsotu na chlopczyka a co do naszego zwiazku to jest zalezne od nas i zeby nie wierzyla w glupoty.Ja zawsze mialam takie zdanie wierzy sie w Boga a nie w przesady czy wrozki! Chyba zaczynam swirowac co myslicie na ten temat?

agao pisze:
moje nr 0602633755
0600415363
niech któraś do mnie pusci sms albo sygnał to oddzwonie wróciłam ze szpitala
chcę wszystko napisać ale mnie wywala co chwila z forum

agao!! całe szczęście, że już jesteś!!!

Napisz wszystko do mnie na maila ( kiniapasz@tlen.pl) , a ja tu wkleję w Twoim imieniu.

Mi też nie za bardzo działa BB, ciekawe co się dzieje ???

magussia dzieki :) wiem ze to byl tylko sen, ale za to jaki potworny. a z wrozbami jest tak, ze one nei sa wyrocznia, wszystko zalezy od nas samych a wrozba wskazuje tylko jedna z wielu drog...takze nei amsz sie co przejmowac za bardzo. logiczne jest ze jesli nei bedziecie pracowac nad miloscia i zwiazkiem to moze sie on skonczyc, ale nei jest to przesadzone. ja czesto stgawiam sobie karty tarota i wiem, ze to co mi mowia jest prawda, czasem wskazuja rozne mozliwosci, rozne drogi...i wiem ze cos w nich jest.

Ja miałam wczoraj gorzej niż podły nastrój. dziś troszkę lepiej. a jutro jadę do fryzjera do dąbrowy coby doprowadzić się do stanu używalności publicznej. ;D mam nadzieję, że jutro minie mi podly nastrój.

jaaaa teżżżżż ;)
ale musze czekac bo musze sobie zostawić długie do weselnego uczesania
a potem ścinam nie całkiem krutko ale jakoś tak za brode do brody nie wiem jeszcze ale z checia juz dzisiaj bym poszla do fryzjera

reklama
mi też strasznie odrosły włosy, chciałabym skrócić o pocieniować, ale postanowiłam poczekać do wiosny - zaczynam chodzić w czapce, więc nici z codziennego układania fryzury :)
zima będę spinac włosy w kitke, albo robić warkocz francuski, nie będę co ranek myć włosów i układac, bo sie przeziębię, tak postanowiłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry