• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

moje nr 0602633755
0600415363
niech któraś do mnie pusci sms albo sygnał to oddzwonie wróciłam ze szpitala
chcę wszystko napisać ale mnie wywala co chwila z forum

reklama
Ara wiem mialas koszmarny sen ale pomysl ze to tylko sen i ze napewno wszystko jest ok:).
Ja ostatnio mam glupie mysli moja ciotka byla u wrozki z moim zdjeciem wrozka wywrozyla ze bede miala chlopczyka ale ze jak nie zadbam o zwiazek ani moj facet to nie bedzieby ze soba :( na poczatku sie tym nie przejmowalam ale jak poszlam na usg i powiedzieli ze prawdopodobnie chlopczyk bedzie zaczelam troche wierzyc w wrozki i az tak sie przejelam ze plakalam! Moj facet zaczol mnie uspokajac ze wrozka miala dwa wyjscia trafila poprsotu na chlopczyka a co do naszego zwiazku to jest zalezne od nas i zeby nie wierzyla w glupoty.Ja zawsze mialam takie zdanie wierzy sie w Boga a nie w przesady czy wrozki! Chyba zaczynam swirowac co myslicie na ten temat?

agao pisze:
moje nr 0602633755
0600415363
niech któraś do mnie pusci sms albo sygnał to oddzwonie wróciłam ze szpitala
chcę wszystko napisać ale mnie wywala co chwila z forum

agao!! całe szczęście, że już jesteś!!!

Napisz wszystko do mnie na maila ( kiniapasz@tlen.pl) , a ja tu wkleję w Twoim imieniu.

Mi też nie za bardzo działa BB, ciekawe co się dzieje ???

magussia dzieki :) wiem ze to byl tylko sen, ale za to jaki potworny. a z wrozbami jest tak, ze one nei sa wyrocznia, wszystko zalezy od nas samych a wrozba wskazuje tylko jedna z wielu drog...takze nei amsz sie co przejmowac za bardzo. logiczne jest ze jesli nei bedziecie pracowac nad miloscia i zwiazkiem to moze sie on skonczyc, ale nei jest to przesadzone. ja czesto stgawiam sobie karty tarota i wiem, ze to co mi mowia jest prawda, czasem wskazuja rozne mozliwosci, rozne drogi...i wiem ze cos w nich jest.

Ja miałam wczoraj gorzej niż podły nastrój. dziś troszkę lepiej. a jutro jadę do fryzjera do dąbrowy coby doprowadzić się do stanu używalności publicznej. ;D mam nadzieję, że jutro minie mi podly nastrój.

jaaaa teżżżżż ;)
ale musze czekac bo musze sobie zostawić długie do weselnego uczesania
a potem ścinam nie całkiem krutko ale jakoś tak za brode do brody nie wiem jeszcze ale z checia juz dzisiaj bym poszla do fryzjera

reklama
mi też strasznie odrosły włosy, chciałabym skrócić o pocieniować, ale postanowiłam poczekać do wiosny - zaczynam chodzić w czapce, więc nici z codziennego układania fryzury :)
zima będę spinac włosy w kitke, albo robić warkocz francuski, nie będę co ranek myć włosów i układac, bo sie przeziębię, tak postanowiłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry