reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Azik,tez mam dola. Wczoraj byl korek na drodzie i spoznilam 20 minut do pracy. Dzis wyjechalam wczesniej ale znow trafil sie straszny korek i do pracy jechalam 2 godziny. Zadzwonilam do szefa a ten mnie opierdo....l i potem jak juz dotarlam do pracy to jeszcze raz mi sie dostalo. No kurcze setki ludzi stalo w tym korku. Mialam przeleciec czy jak?
Teraz sie przychrzania do wszystkiego co tylko mozliwe i szuka dziury w calym. A na mnie takie ochrzany wcale motywujaco nie dzialaja.Zeby jeszcze kurcze jakas w tym moja wina byla.

Azik!! bardzo Cię proszę, nie martw się, na szczęście świat się nie skończył. Głowa do góry. Ta jedna źle oceniona lekcja wcale nie znaczy, że źle pracujesz. Na pewno dałaś z siebie wszystko - ja w to wierzę, a stres i inne okoliczności na pewno przemawiają na Twoją korzyść...

W takich momentach cieszę się, że siedze sobie w domki na zwolnieniu

tylko że ja wiem Kinga, ze ten kretyn nie miał racji!!!!

zarzucił mi że temat nie gra z celami lekcji, że to co wypisałam to nie sa metody, że nie moge przeprowadzać wśród naszych uczniów samooceny gdyż to jest niezgodne z programem wychowawczym i regulaminem oceniania...

wszytko zrobiłam źle.
że nie powinnam korzystać z innych podręczników, bo tworzę tym samym własny, autorki program, którego nie ma prawa realizować!!!!

rety!! co za buc!!!

ja tego nie rozumiem, czepił się że za dużo korzystasz z innego podręcznika chcąc urozmaicić lekcję ???

azik GŁĄB z tego dyrektora...zamiast się cieszyć, że ktoś coś robi ponad... , pracuje (chociaż nie musi...) :o Brak mi słów, ale sama też bym się zdołowała...
Ale głowa do góry !

A ja mam dzisiaj okropnego doła :-[ Zero zrozumienia że jestem w wyjątkowym stanie... a już najbardziej ta mała zołza która jakiś okres buntu chyba ma i bez przerwy wszystko jest na Nie, a na dodatek kiedy wreszcie w chwili spokoju chciałam poleżeć i obejrzeć ulubiony serial zadzwoniła mamusia po to tylko żeby przez pół godziny głównie krytykować ...... mam dość!! Ato maleństwo w środku przecież też odczuwa moje nastroje- muszę się wyciszyć i zrelaksować w końcu DLA NIEGO!

azik, nie przejmuj sie...nie warto sie przez glupiego dyrektora denerwowac. nastepnym razem hospitalizacja pojdzie lepiej, obiecuje :)

a ja dzisiaj sie tak wkurzylam...nie moglam znalezc mojej karty ciazowej, moj kochany maz jak nigdy sie nie czepial, tak postanowil zrobic porzadki w papierach i taki jest rezultat. myslalam ze go udusze przez ten telefon. dobrze ze pamietam kidy i na ktora godzine mam usg bo bym chyba zabila...

reklama
Azik- po mojemu, jak się korzysta z innych podręczników, to realizuje się inny program. W końcu ktoś ten podręcznik (+program) napisał. Chyba Twój dyrektor miał zły dzień i postanowił się na Tobie wyładować. Jak najszybciej o tej lekcji zapomnij!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry