reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

hmmm, mnie coś podobnego dopadło kiedyś, gdy miałam problemy z wątrobą - dziś przez chwilkę pomyślałam, że to znowu wątroba jest podrażniona, nie pasowało mi, że z dwóch stron ;)
może to jakiś skurcz wew. mięśni - brak magnezu??

reklama
monika_pk pisze:
AZIK....wszystkiego najlepszego....

kobietki....czy macie czasem wrazenie ze boli was kolka po obu stronach....dzis mnie cos takiego dopadło....mało przyjemne...
Monika
ja mialam sporadycznie kiedys jakis mieisac temu tylko po prawej
nie wiem czy jak kolka ale takie dziwne kłucie juz nawet o tym tu gdzies pisalam
teraz mam prawie codziennie ale tylko jak chodze
i po obu stronach
a na wizycie powiedzialam o tym ginkowi to po badaniu stwierdził ze wszystko jest ok
że moge wziąsc sobie no spe
tylko ja sie zastanawiam po co jak usiąde i przechodzi

Azik spoznione zyczenia ale to chyba nic:Wszytskiego najlepszegoooooooo!

Kasiula Matula ja czuje ze to tak blisko wlasnie juz chce kupowac wszytsko ale nadal nie mam pewnosci czy to chlopczyk czy dziewczynka.Wsumie gin powiedzial ze porawdopodobnie chlopczyk ale nie ma pewnosci jeszcze wiec wstrzymuje sie z kupowaniem.ALE chcialabym juz zaszalec:) mysle ze zaczne przygotowywac niedlugo torbe do szpitala wiem ze jeszcze czas ale tak po troszeczku i moze trafie na jakies spioszki fajne takie uniwersalne i dla ch i dla dz.
Tak naprawde boje sie porodu ale nie moge sie juz doczekac!

dzięki dziewczynki za zyczenia...

coś mi ostatnio nerwy nie służą... brzusio mi się spina a robota goni...
dzisiaj byłam na szkoleniu, jutro szkolenie, byleby nereczki się nie odezwały...

azik pisze:
dzięki dziewczynki za zyczenia...

coś mi ostatnio nerwy nie służą... brzusio mi się spina a robota goni...
dzisiaj byłam na szkoleniu, jutro szkolenie, byleby nereczki się nie odezwały...
kurcze ale jestes zapracowana nie męczysz sie za bardzo??

reklama
o rany ale tu zmiany ile mam zaległosci

poczytam póżniej teraa ide lulu ostatnio w nocy spie mało
a teraaz mnie cos ucho pobolewa jak nie urok to sr...........

strasznie sie steskniłam za wami pózniej wkleje dzidziola w usg bo mam nowe foty i mirka kolega robił mi zdjecia brzucholka wiec tez wkleje jak mi przesle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry