reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja sobie wytłumaczyłam że głupi ma szczęście i podziałało za 1 razem :). zagadywałam egzaminatora i cały czas mu narzekałam że se pojeździć nie mogę bo musze jechać w strefie. widziałam znaki i zdałam ale nie dałam sie i nawijałam jak baba. :) POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ja za pierwszym razem nie zdałam n awet nie wyjehałam na miasto ale za 2 razem zdałam wszystko- nie tak źle jakoś udało mi się nie zabić nikogo w stolicy na egzainie

a mi powrocily mdlosci bleeeeeeeeee

Ogolnie mam chorobe lokomocyjna a wciazy jeszcze bardziej sie nasililo-jechalam z mezem do miasta i mnie tak zmulilo ze mu krzycze zatrzymaj sie bo mi niedobrze,tylko ze nie mial jak i gdzie ustac to otworzylam okno i przez okno bleeee w czasie jazdy,troche pomarudzil bo dzien wczesniej samochoid pucowal ::)(no ale lepiej za niz w) ;D

Mi się niedobrze robi na smród papierosów i dlatego mnie ten instruktor wkurzył. Sama przed ciążą też paliłam ale teraz doprowadza mnie to do szału. wiem, że powinnam mu coś powiedzieć, ale idą mi na rękę bo chcę szybko zrobić kurs... zresztą, szczerze mówiąc jakaś się taka wybuchowa i wrażliwa zrobiłam, że jak się wkur... to na maksa. i właściwie trudno mi nad sobą zapanować.
I o ile znosi to moje słońce (ostatnio strasznie go stłukłam jak mnie stuknął plastikową, pustą butelką w głowę- wpadłam w szał bo się okropnie przestraszyłam- do tej pory ma siniaki i zadrapania:))...no więc przy obcych wolę się hamować. zagryzam zęby. na razie...

to lepiej powiedz instruktorowi od razu, bo jak wpadniesz w szał... :D

a to ich biznes, żebyś skończyła jak najszybciej kurs i chyba łaski nie robią...

Witam :-)
Dawno mnie tu nie bylo i jak zawsze troche pomarudze "jak samopoczucie,mamusiu?" .... ;D no wiec coraz czesciej mam bole brzucha nie nonstop ale mam. Po prawej stronie w srodkubrzusia mnie cos bardzo...."piecze,szczypie" ale lekarz powiedzial ze to normalne ::) 8) Nie mowiac o kregoslupie oczywiscie hihi Ale mam nadzieje ze jakos te 6 tygodni jak nie krucej ;D wytrzymamy Aha i zauwazylam ze od paru dni nie moge dluzej lerzec na plecach bo mnie mdlosci biora i dziwne bole ciagniecie brzucha coraz czesciej kreci mi sie w glowie i czuje sie jakbym miala zemdlec ale wtedy klade szybko jak sie da nogi wyzej i przechodzi TO JEST NORMALNE W 34 TYGODNIU??????..jednak to racja z tym lerzeniem na plecach po 30 tyg. ciazy ::) ;) hmm.co by tu jeszcze napisac ..... 8) Malenstwo kopie coraz mocniej i bolesniej :-[ Szczegolnie kopie na prawa strone brzucha wiec chyba tam gdzies musi sobie plywac :-D Jestem ciekawa jak jest ulozona czy juz glowka w dol a moze jeszcze nie ? :) to pytanie mnie dreczy .. ::) ;) Napiszcie chociaz troszke jak wy sie czujecie i co slychac u waszych przyszlych /terazniejszych pociech 8)Buziaki pa..

Hej Caro! to już bardzo bliziutko masz do końca ;)
a co do leżenia na plecach - to ja już teraz tak mam że dostaję mdłości jak tak leżę - czy to możliwe że od tego? zaraz więc obracam się na bok i jakoś mi przechodzi.
No i jedyne pozycje w jakich daję radę spać to embrionalene na boku - zupełnie jak moje bobo ;D
Pozdrawiam.

to i ja pomarudze :(

dzisiaj mi tak sobie. niby nic nie boli, ale samopoczucie do kitu. czuyje sie jakby mi ktos przywalil w glowe. najchetniej zawinelabym sie w koldre i pospala, a tu w pracy trzeba siedziec. pocieszam sie ze jeszcze 2 tygodnie i tydzien wolnego...

reklama
a ja jestem zła, bo maja nam w bloku zakładać instalację gazową i licznik gazu... już widze oczami wyobraźni ten syf w domu, spawanie, rury itp.
widziałam dziś robotników - tłuką się od 8 rano u sąsiadów - z papierosem w zębach /gaz zakręcony w pionie ;)/ wrrrrr ja im akurat u siebie w domu pozwolę palić!!!! >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry