reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

osinka!! nie mysl o tym jeszcze. Może uda Ci się gdzieś wybyć ???

Masz rację: nie pozwól palić w domku... jestem cała za!!

reklama
KingaP pisze:
osinka!! nie mysl o tym jeszcze. Może uda Ci się gdzieś wybyć ???

Masz rację: nie pozwól palić w domku... jestem cała za!!

nie pozwol u ciebie palic. przeciez to twoj dom i mozesz sobei nie zyczyc i juz...niech sobei na klatke albo na dwor wychodza.

A ja mam dziś uczucie jakby mi ktoś na brzuchu uwiązał worek z kamieniami i ledwo chodze a tu jeszcze trzy miechy ponad...
co do palenia to też okropnie mnie złości jak ktoś nie szanuje mojego stanu i pali przy mnie, sama też paliłam kiedyś ale liczyłam się zawsze z innymi
u siebie w domu nie pozwalam ale jak odwiedzam teściów np. to musze wdychać i moja półtoraroczna Ola też!!
bo palą w całym domu i wszystko jest przesiaknięte tym dymem, masakra!!

ja postanowiłam bardziej sie ruszać, bo od jakiegoś czasu dałam sobie na luz i rozleniwiłam się.

A potrafię się zmobilizować. Dowód na to miałam w sobotę, gdzy zadzwoniła do mnie koleżanka, że bedzie u mnie za 1,5 godziny... Nieraz cały dzień sprzątam na raty to nasze mieszkanko, a w ten dzień dostałam takiego speeda, że w 40 minut wysprzątałam wszystko - nie zdążyłam tylko umyć 60m2 podłogi

:D

Jak chcę, to potrafię :D

a mi sie nic dzsiaj nie chce mam okropny humor :(
od rana lazilam po targu za duuużą kurtką bo w swoja o dziwo rano sie nie zmiescilam
teraz jestem zmęczona bolą nóżki i brzusio napięty :(

reklama
Ja jestem taką słodyczoholiczką że cały czas musze miec przy sobie cos słodkiego- ostatnio doszło do tego że kupuje sobie mleko skondensowane w puszce i robię prawie codzienie krem krówkowy który potem pożeram a nastepnie czuje się tak zamulona słodkim że wypijam rzekę mleka. Poza tym dzidzia znalazła sobie ulubiony kącik akurat pod moimi żebrami po prawej stronie i prawie cały czas tam siedzi a ja czuję ten nie za przyjemny ucisk. Poza tym babyboom jakos wolno mi chodzi- i samo otwieranie się strony czy wysyłanie wiadomości trwa 5 minut

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry