Caro18
Fanka BB :)
witam was kobietki,
jak my lubimy marudzic co nas boli,co nam dolega, jakie mamy samopoczucie dzisiaj itd. :
dobrze ze jest forum takie jak to , to przynajmiej nie maruudze az tyle mojemu facetowi bo czasami go to troszke wnerwia. ;Dod wczoraj puznym wieczorem mialam bole w podbrzuszu niewiem jak je opisac sa dosc dziwnie "ucisk ciaggniecie klucie.rwanie hmm naprawde dziwne uczucie bolu czy to jest mozliwe w 34 tyg.?
a tak pozatym czesto jest mi slabo mdlec mi sie chce czasami rowniez wymitowac. :-[ do ilu dni tygodni przed porodem brzusio opada o wiele nizej ?? to chcialabym tylko wiedziec tak do info..
czy dlugie siedzenia w 34 tyg.np. przed komputerem nie sa zbyt dobre dla ciazy?
Prosze jak wiecie odpowiedzi na dreczace mnie pytania to pomozcie pozdrawiam cieplutko karolina
jak my lubimy marudzic co nas boli,co nam dolega, jakie mamy samopoczucie dzisiaj itd. :
a tak pozatym czesto jest mi slabo mdlec mi sie chce czasami rowniez wymitowac. :-[ do ilu dni tygodni przed porodem brzusio opada o wiele nizej ?? to chcialabym tylko wiedziec tak do info..
czy dlugie siedzenia w 34 tyg.np. przed komputerem nie sa zbyt dobre dla ciazy?
Prosze jak wiecie odpowiedzi na dreczace mnie pytania to pomozcie pozdrawiam cieplutko karolina