reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

witam was kobietki,
jak my lubimy marudzic co nas boli,co nam dolega, jakie mamy samopoczucie dzisiaj itd. ::) dobrze ze jest forum takie jak to , to przynajmiej nie maruudze az tyle mojemu facetowi bo czasami go to troszke wnerwia. ;Dod wczoraj puznym wieczorem mialam bole w podbrzuszu niewiem jak je opisac sa dosc dziwnie "ucisk ciaggniecie klucie.rwanie hmm naprawde dziwne uczucie bolu czy to jest mozliwe w 34 tyg.?
a tak pozatym czesto jest mi slabo mdlec mi sie chce czasami rowniez wymitowac. :-[ do ilu dni tygodni przed porodem brzusio opada o wiele nizej ?? to chcialabym tylko wiedziec tak do info..
czy dlugie siedzenia w 34 tyg.np. przed komputerem nie sa zbyt dobre dla ciazy?
Prosze jak wiecie odpowiedzi na dreczace mnie pytania to pomozcie pozdrawiam cieplutko karolina

reklama
koga, dzieki za odpowiedz :)

juz dzisiaj mi zdecydowanie lepiej, ale wczoraj, masakra normalnie...nei wiem co sie dzialo, ale myslalam ze wybuchne. dzidzi sie pozniej wieczorem rozruszalo, takze mialam nei za wesolo, bo nie dosc ze brzuch napiety i ociezaly to jeszcze wiercipietka tak mamusi dawala ze hoho ;)

ja dzisiaj nie poszłam do pracy, wzięłam dzień opieki nad dzieckim...

chyba ostatnie dwa tygpdnie dłay mi popalić...
w pn do gin.

Ja też mam wrażenie, że jestem pełna i ociężała. Ale powiem szczerze, że tak mam tylko dzisiaj.Podczas pobytu w szpitalu o wiele lepiej się czułam niż teraz ::) . Pomimo tego, że staram się nie przemęczać, nie robić za dużo rzeczy na raz...ale jednak zawsze znajdzie się coś do pracy. Więc chyba, aby się lepiej czuć musimy WIĘCEJ ODPOCZYWAĆ!!! ;)
A co do siedzenia w trakcie ciąży...dla nas i naszego dzidziusia najlepiej jest LEŻEĆ. Niewskazane jest zbyt długie siedzenie, bo powoduje ucisk na nasze wnętrze (czyli i my i dzidzia jesteśmy ściśnięte). Już lepiej jest stać czy chodzić... ;)

jestem zaziębiona, a właściwie to mi to określili jako grypę z gratisowymi efektami ubocznymi w postaci rzyganka (na szczęście już mi minęło). biorę antybiol, więc pewnie od tego. a sobie leżę, byczę się wręcz. dziś zrobiłam tylko naleśniki i szybkie zakupy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry