reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mokkate no to mam nadzieje ze usg wykaze ze z dzidzia wszystko oki!!
ja tez sie wyboire na porodowke u nas- moze jutro i tez sie popytam :) bede spokojniejsza ze tak w ciemno nie pojade :D
a co do puchniecia- to mi tez puchna ale stopy zawsze wieczorem. moja ginka jak jej o tym powiedzialam to spytala sie- czy zchodzi rano ta opuchlizna. to nie iwem mialam wrazenie ze jak nie zejdzie rano to co?? cos groznego? ale oczywiscie dupa sie nie spytalam tylko teraz mi tak do glowy przyszlo.
monika_pk: ja tez chce urodzic ale gdybysmy mialy takie cacko do przyspieszania czasu co nie?? to by byla rewelacja :D

juz niedługo
nie bedzie potrzeba przyspieszacza a zatrzymania czasu
tak nam bedzie słodko z dzidziami ;)

dobrze, że u Ciebie Monika wszystko ok! :)

współczuję Ci, nie znoszę być sama w domu, ja narzekam, jak Krzys wróci około 18-21 z pracy (w razie awarii), a co Ty biedna masz powiedzieć :(
niech wraca jak najszybciej do domku! :) z ubrankami masz suuuperowo! na pewno będą przepiękne, niespotykane... super!

Do mnie we wtorek przychodzi koleżanka, mówiła, że ma reklamówę ciuszków, skręca mnie z ciekawości ;) Szkoda, że teraz wyjechała na ferie... ;D

Kurcze, nie moge się dodzwonić do ginki. A plamienie nie ustało, chociaż jest bardzo delikatne. I do tego zaczął mi się mocno spinać brzuch i przy tym boli jak przy okresie... :mad: Trochę się niepokoję. Mam nadzieję, że gin w końcu włączy komórkę...

A mi jest źle i postanowiłam się Wam wyżalić...nic mi się nie chce... :mad: :mad: :mad: Mam doła i wszystko wkoło mnie wkurza...
Porodu boję się coraz bardziej, ale coraz bliżej jest termin.Brzuch już mi przeszkadza...Jak ja się cieszę, że mam go mały!!! i nie chce mi się nawet prać ciuszków dla Maleństwa a jeszcze tego nie zrobiłam...Mam nadzieję, że w następnym tygodniu zdążę to zrobić...

reklama
właśnie załapałam ...... MEGA DOŁA ...... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
powiem tylko: teściowie
oni naprawdę mnie nienawidzą - tak jak bym im coś złego zrobiła - nie rozumiem tego

a to wszystko powoduje, że zaczynam mieć wątpliwości jak my sobie z mężem damy radę - bo oni robią teraz wszystko, żeby nam udowodnić, że sobie rady nie damy

wychodzą z jakimiś żądaniami finansowymi więdząc, że do lipca moje możliwości zarobkowe są nieduże

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

wnuk dla nich nie istnieje - to boli ...

Do góry