reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ANIK78 pisze:
Dziewczynki, nie wiem co się dzieje, ale totalnie opadłam z sił :(. Od piątku do wczoraj latałam jak motorek, a dzisiaj jestem śpiąca, bolą mnie ręce i nawet nie chce mi się z nikim rozmawiać :(
może organizm chce odpocząć tuż przed porodem i nabrać sił
czytałam że ma się kilka 2-3 dni motorek w tyłku apotem dętka relaks i poród :)

reklama
ANIK78 pisze:
Dziewczynki, nie wiem co się dzieje, ale totalnie opadłam z sił :(. Od piątku do wczoraj latałam jak motorek, a dzisiaj jestem śpiąca, bolą mnie ręce i nawet nie chce mi się z nikim rozmawiać :(

Albo sie przemęczyłaś, albo poród się zbliża....
Czytałam, że są takie wahania nastrojów własnie...

Ja juz mialam najpierw taki speed, potem dwa albo 3 dni totalnego spadku energii (nie moglam palcem ruszyc, nawet pic nie mialam sily), a potem znowu mi sily wrocily. Juz od paru dni mam sporo energii i na razie nie rodze :)
Wiec Anik, to moze nic nie znaczyc :) Poczekaj na mnie na tym Solcu, we dwie bedzie razniej :)

Anuś, ja już chcę urodzić, bo synuś mi za szybko rośnie :), a dla Ciebie lepiej będzie, bo zdam Ci relację z porodu i z opieki, powiem jak spisała się położna i w ogóle. :) Albo zróbmy inaczej - dogoń mnie i umówmy się na rodzenie w ten weekend. :)

Agao, wierzę, że masz rację ;)

Anik, a jaka waga ci synka wyszla po usg? Moja mala zapowiada sie na spora dziewczynke, bo w 34 tygodniu miala najprawdopodobniej okolo 2800 g. Z tym ze raczej bedzie dluga (po nozkach tak lekarz stwierdzil)

Aniu, gin powiedziała, że jest bardzo dorodny, kiedyś mi wspomniała coś o 4kg. USG i ostatnią wizytę mam w piątek o 10:20 :), więc powiem dokładnie.

mi wyszło w pon 3300-3400 a w sobotę o ile nie urodzę do tego czasu mają mi dokładnie malucha wymierzyć spital bielański dostał jakiś nowiutki sprzęt z POLSAT DZIECIOM zobaczymuy co tam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry