reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja się nie boję porodu - chcę tylko aby to już się zaczęło, bo zmęczona jestem tym czekaniem;
a jeszcze dostałam pismo z wku, że mam się stawić w przyszły wtorek po kartę mobilizacyjną ;D - trochę mnie to rozśmieszyło, bo pewnie się zdziwią jak mnie zobaczą :D
idę sobie do muzeum bo już nie mogę siedzieć w domu - nosi mnie ::)

reklama
dziś skoczę do Powstania Warszawskiego - nie byłam jeszcze, a jutro skoczę do Zachęty - nie byłam tam już całe wieki,a jest wstęp wolny w czwartki; co do WKU to zobaczę jak sie będzie rozwijać sytuacja z maluchem - w razie czego zadzwonię tam i powiem co i jak...Muszę znaleźć swoją książeczkę wojskową - hmmm....

Ale mi się chce spać!!!!!!!!!!!!!! Mężuś poszedł kawę zrobić. Położna powiedziała, że od czasu do czasu słabą mogę wypić. Muszę się postawić na nogi.

iwosz pisze:
dziś skoczę do Powstania Warszawskiego - nie byłam jeszcze, a jutro skoczę do Zachęty - nie byłam tam już całe wieki,a jest wstęp wolny w czwartki; co do WKU to zobaczę jak sie będzie rozwijać sytuacja z maluchem - w razie czego zadzwonię tam i powiem co i jak...Muszę znaleźć swoją książeczkę wojskową - hmmm....

szeregowiec iwosz! - armii się nie lekceważy! ;)
poligon też będziesz zaliczać? :laugh:

reklama
Dziewczynki, nie wiem co się dzieje, ale totalnie opadłam z sił :(. Od piątku do wczoraj latałam jak motorek, a dzisiaj jestem śpiąca, bolą mnie ręce i nawet nie chce mi się z nikim rozmawiać :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry