reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Czesc Dziewczyny!
Ja ciagle w jednym kawalku. Cos ten moj gin chyba mi glupot naopowiadal bo pewnie pochodze jeszcze troche. Tak sie wczoraj przejelam ze nawet spirytus do pepka rozrobilam :) Brzuch mnie znow dzis pobolewal tak jak na @ ale juz przeszlo i maly sie tam strasznie tlucze.

iwosz pisze:
dziś troche porykiwałam Piotrkowi w mankiet,ale cóż... rzeczywistość jest rzeczywistością i chcę czy nie trzeba się z nią pogodzić - nasze dziecko tupta sobie tylko znanymi ścieżkami i jak na razie mu się do nas nie spieszy - pochwalcie mnie, że jestem taka dzielna - plisss!!! 8) ;)

Iwosz, jesteś baaardzo dzielna!!! ;D

malutka po herbatkach i masowaniu brzuszka zaczela robic kupki i dala nam pospac dzis w nocy wiec samopoczucie super

:-) Emilka to jest chyba z tych grzecznych dzieci :-) Jeśli mi się urodzi dziewczynka to też chcemy dać jej tak na imię - może udzieli jej się grzeczność od Twojej? :D

iwosz ty jak sie nam rozdwoisz to bedziemy swietowac ;)

kasiula to super ze problem kupkowy rozwiazany

monika.g mi sie wydaje ze lekarz i tak za bardzo przewidziec nie moze kiedy nasze dzieci zechca powitac swiat z drugiej strony
co do boli @ to je miewam wieczorami sa lekkie i zawsze przechodza (a ja licze ze cos sie rozkreci)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry