reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
A ja wodą mineralną z cytrynką ;D Dziś się na nią przerzuciłam, bo już wszelkie soki mi się znudziły...

A najlepsze jest, że mnie dziś, po chyba 10 dniach przerwy znów nawiedziła zgaga.... Żeby zrobić jej na złość, położyłam się na godzinę i okazało się to na nią dobrym sposobem :D

A ja myśle że moja zgaga nigdy nie przeminie i będzie to taka pamiątka ciążowa. Co z tego ze brzuchol sie obniżył - miało być tak pięknie bez tej lokatorki. A tu franca na dobre sie zadomowiła u mnie w organiźmie i nie można jej wyprosić. Nic nie pomaga, Malox reni, po mleku się nasila :) Ale stwierdziłąm że ja oleje tylko jeszcze nie wiem jak :)

koga w naszym stanie to niezly wyczyn no nie ;D
ja co 2 dni sie podcinam coby na porodowke byc uszykowana
hmmmmmmmmm a moze zmienie plany i zarosne to moze maly wyjdzie-ot tak mamusi na zlosc ;)

reklama
w końcu ogarnęłam w kuchni :) Pomyłam szafki u góry, w środku też. Wywietrzyłam w domu , a zaraz idę podrzemać sobie.

Pochwalę się Wam, że wczoraj moja siostra wpadła na genialny pomysł, żeby zafundować Karolinie aparat cyfrowy :) dziś jedziemy wieczorem do Media Markt pokukać i rozeznać się w sytuacji. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry