reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

iwosz pisze:
wydaje mi się, że normalne - ja miałam różową wydzielinę 6 tygodni po porodzie - lekarz powiedział mi, że u kobiet karmiących piersią tak może być nawet do 8 tygodni - między karmieniami macica się "rozluźnia" a potem w trakcie karmienia oksytocyna powoduje obkurczenie macicy - co może doprowadzić do pękania drobnych naczynek no i krwawienia;
jeżeli jest obfite to krwawienie to chyba należy się martwić

jakby to napisać?
To nie jest różowa wydzielina, tylko krew. Na szczęście wkładki wystarczają, ale widok jest niefajny...

reklama
nie polecam stringow ja zaryzykowalam i zalowalam-miejsce po nacieciu spuchlo.......................
chyba ze chu....owo mnie nacieli i zszyli
a dozywotnio w galotach zamiaru siedziec nie mam :mad:

ja tez mam strazne to zszycie jakos ta skóra tak poukładama jakby nie wiem piłą mechaniczną ja nacinali
o stringach nawet nie myśle

Jejku to ja nic nie czuje. Ostatnio goliłam się i z zaskoczeniemstwierdziłam że nawet zapomniałam o szyciu. Może pooglądam jak to wygląda, ale fakt jest taki że miałam tylko zewnętrzne2 szwy. Ze mnie nie rozerwało :):):)

ja dokladnie nawet nie wiem ile ale nitek ktore wychodzily nie licyzlam dokladnie mysle ze okolo 6-7 takiech malych niteczek wyszlo i jedna dłuuuuuuuga ::)

... ja stringów i tak nie lubie wiec przeboleję ;)
ale z mężem to bym pobaraszkowała - a tu boli jeszcze :mad: a to już ponad 4 tyg. - jak dlugo jeszcze???

do kitu z taka pogoda.............. :mad:
a mialam takie plany wyjazdowe-piknik,grill.................echhhhhhhhhhhhhhhhhh
a tu pada od 2 dni

my w ramach świętowania (dzisiaj mija 1,5 roku odkąd ze sobą jesteśmy) chcieliśmy zafundować sobie romantyczny wieczorek ::) małą zostawić z dziadkami i trochę się zrelaksować..tymczasem cholerna pogoda przekreśliła nasze plany..no cóż zawsze można zadowolić się kolacją przy świecach i miłym wieczorkiem, a raczej nocą ;D

reklama
u nas pada juz 3 dzień  :mad: :mad: :mad:
nasze plany tez wzieły w łeb
mały marudny ... nie płacze tylko leżąc na stole pod bukietem z tulipanów ::)
mimo deszczu jak codzień wybierzemy się jednak na spacer - mały ma ciepło a my marzniemy i mokniemy, no ale czego się nie robi ...  :)

Do góry