• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

To nie jest różowa wydzielina, tylko krew. Na szczęście wkładki wystarczają, ale widok jest niefajny...
Kinga ja tez w 6 tygodni po porodzie zaczelam krwawic- i moja gin powiedziala ze to miesiaczka!

reklama
u nas też zimno, wilgotno i ponuro >:( Agata od wczoraj nie w sosie, marudzi, płacze, pręży się chociaż ma sucho, jest najedzona i tulona... chyba nie lubi brzydkiej pogody!

jak ten czas leci... dzisiaj moja córeczka skończyła miesiąc ;D

osinka pisze:
u nas też zimno, wilgotno i ponuro  >:( Agata od wczoraj nie w sosie, marudzi, płacze, pręży się chociaż ma sucho, jest najedzona i tulona... chyba nie lubi brzydkiej pogody!

jak ten czas leci... dzisiaj moja córeczka skończyła miesiąc  ;D
No to gratulacje z tego powodu!Niech Ci dalej ladnie rosnie!!!I pieknieje!I madrzeje! :laugh:

KingaP pisze:
iwosz pisze:
wydaje mi się, że normalne - ja miałam różową wydzielinę 6 tygodni po porodzie - lekarz powiedział mi, że u kobiet karmiących piersią tak może być nawet do 8 tygodni - między karmieniami macica się "rozluźnia" a potem w trakcie karmienia oksytocyna powoduje obkurczenie macicy - co może doprowadzić do pękania drobnych naczynek no i krwawienia;
jeżeli jest obfite to krwawienie to chyba należy się martwić

jakby to napisać?
To nie jest różowa wydzielina, tylko krew. Na szczęście wkładki wystarczają, ale widok jest niefajny...

Kinga, i ja w tym wątku ostatnio o tym pisałam, też nagle w 4 tygodnie po porodzie pojawiła się krew... i wcale jej nie było mało, i też się wystraszyłam. Poszłam do lekarza, tam mnie zbadała, pogoldądała i zrobiła mi nawet usg brzuszne i wewnętrzne i steirdziła, że oki, ale powiedziała, że to się może pojawić, że to nawet może być też pierwsza miesiączka mimo, tego, że karmię piersią, bo u każdej to jest inaczej. Także jeśli krwi nie jest dużo, nie zwiększa się z dnia na dzień to jest oki, u mnie to trwało 5 dni.

ja zaczynam sie martwic. 5 tygodni po porodzie dostalam miesiaczki a dzis jest 7 tydzien i znow okres. Jestem po cc. Troche cwiczylam ale sie wcale nie nadwyręzalam zbytnio.

u mnie też leje deszcz, trzeci dzień! dzisiaj ubraliśmy ciepło agatę, pojechaliśmy do super parku, pochodziliśmy godzinę i przegoniła nas do domu ulewa wrrrr

u nas tez padalo, choc ok 18tej mala przerwa i udalismy sie na szybciutki spacerek przed kapiela - teraz maluszek spi a ja popijam Karmi :) :) :)

Od jutra ma byc ladniejsza pogoda wiec spacerki przynajmnije 2 x dziennie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry