Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
osinka pisze:hej!
ale mam dziś wyśmienity humor!!! Dzień Dziecka! ;D super święto
dodatkowo w rewelacyjny humor wprawiła mnie moja teściowa, zadzwoniła rano złożyć nam- SWOIM dzieciom (nie traktuje mnie jak synowej, ale jak córkę ostatnio) życzenia, dodatkowo podziękowała mi za piękną wnusię ;D
Majka napewno bedzie milala brazowe oczy,w sumie juz ma,a kiedy sie urodzila miala taki bardzo ciemny granat w oczach.Z innej strony ja do 3 miesiaca milalam piekne niebieskie oczy po czym szybko zciemnialy.Napewno juz nie dlugo sie dowiesz jakie oczy bedzie miala Ola,ale jezeli od urodzenia nie zciemnialy ani troche to pewnie zostana niebieskie.Aniam pisze:A ja z innej beczki- czy waszym dzieciom juz ustala sie kolor oczu ? Czy ktoremus juz widac, ze beda brazowe? Bo mi sie wydaje, ze Ola bedzie miala jasnoniebieskie, ale nie wiem czy to juz teraz ten kolor wychodzi, czy to sie jeszcze zmieni. W kazdym razie przy zrenicach ma juz jasnoniebieskie.
koga pisze:ech Osinka! pozazdrościć teściowej ... a moja sie na dziś zapowiedziała- uznała, ze po2 mies wypada zobaczyć wnuka
już jestem w stresie ...
ciekawe o co znowu będzie mnie opieprzać :
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
osinka pisze:koga pisze:ech Osinka! pozazdrościć teściowej ... a moja sie na dziś zapowiedziała- uznała, ze po2 mies wypada zobaczyć wnuka
już jestem w stresie ...
ciekawe o co znowu będzie mnie opieprzać :
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moja się poprawiła odkąd Agata na świecie
będę trzymać kciuki, może i Twojej się odwidzi bycie wrednotą :laugh: