reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ciekawe jak Ivon?

ja też dziś byłam w pracy - bo zostałam wyznaczona pełnomocnikiem z urzędu :p

mąż wziął urlop żebym mogła pójść do sądu :)

po powrocie zastałam moich chłopców przebranych, a Maks chodził po domu w nosidełku!!!?? panowała cisza mimo, że już dawno minęła pora karmienia a w domu była jedynie herbatka ;D

.... i muszę jeszcze męża pochwalić - bo w turnieju nad morzem doszedł do półfinału i dostał za to akurat tyle kasy, że wyjazd nam się zwrócił ;D

Już wróciłam ;D Było fajnie, jak to bywa w pierwszym dniu po długiej nieobecności, musiałam wszystkim opowiadać, jak tam córcia itd.
A Kinga też dobrze, siedziała z moją mamą i wogóle nie płakała i mama nie miała z nią żadnych problemów.
Najgorzej z tym odciąganiem pokarmu, ale może się przyzwyczaję, że muszę o tym pamiętać, bo dziś mi trochę bluzka przemokła ;D, na szczęście nie było tak bardzo widać.

A ja cały dzień zamartwiam się coraz brzydszą skórą mojego synka...
płakać mi się chcę jak na niego patrzę :( :(
i jeszcze to ulewanie w ogromnych ilościach..

Maksiowi chyba udzielał się mój nastrój
dopiero jak tata przyszedł z pracy i się wygłupiał z nim śmiał sie ile wlezie ::)

jutro mamy wizytę u cioci znajomej mojego brata, która jest alergologiem
mam nadzieje że ktoś nam w koncu pomoże...

Michałowi kazałam dziś kupić NANa bo mam wrażenie że ten Nutramigen zamiast leczyć pogarsza sprawe
z dnia na dzień Maksiowa skóra coraz gorsza :( :( :( :(

biedny Maksio :( ...mamooli Twój humor wpływa na Małego więc głowa do góry! Oby pani alergolog pomogła :)

mamooli, bedzie dobrze.
Z ulewaniem pocieszają, że to do pół roku, więc duża częśc za Tobą.

Ivon, ale fajnie masz, że pierwsze koty za płoty...

reklama
koga brawa dla meza za wygrana
ivon super ze wracasz w tak swietnym nastroju
mamaoli :( maksik biedny pewnie jeszcze go swedzi :( ale jak juz macie umowiona wizyte to cos sie w koncu naswietli-a jak to jakas znajoma to na pewno wyslucha-na pewno ciezko patrzec.trzymam kciuki zeby buzka predko gladziutka byla-i sie nie smutkuj bo synkowi tez smutno

Do góry