reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
nie chcę tu mieszac, ale slyszałam, ze bardziej bezpieczna jest lovela... bądz mądry

mamo oli i maksa! oby nie kurz!!! To byłaby masakra!

mamooli: no z tym kurzem to byloby strasznie, zero dywanow, co tydzien mega sprzatanie... brr oby nie to!!
z tym praniem waszych rzeczy w jelpie to jest mysl, moze pomorze ;)

Boshe jak mi smutno.... Jestem w pracy - Ozik tak daleko, przed chwilą była kobieta z dzidzią w wózku a mi się łzy w oczach kręciły..... Ja chcę dod omu :( :( :( Nie wytrzymuję bez Niego tak długo a to dopiero 3 dzień pracy.......

Jestem stażystką w Terenowym Punkcie Pomocy Społecznej i siedzę w sekretariacie. Dzisiaj są takie nudy, bo nie przyjmujemy ludzi i jedyne moje zadanie to odbieranie telefonów (której akoś szczególnie się nie rozdzwaniają.....).... Czas mi się tak dłuży... I w sumie nie wiem czy mogę wyjść wcześniej o godzinę (ze względu na karmienie piersią) czy dopiero o 15:30, bo kierowniczka gdzieś pojechała...... Oj wyściskam, wycałuję tego Mojego łobuza :)

Ja szczerze chciala bym isc juz do pracy ale nie wiem jak zniose rozstanie z Igorkiem :) :) :) on mi przeslania obecnie wszystko i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Rany ale zrobilam sie mamuska :) :) :)

reklama
Do góry