• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
nie chcę tu mieszac, ale slyszałam, ze bardziej bezpieczna jest lovela... bądz mądry

mamo oli i maksa! oby nie kurz!!! To byłaby masakra!

mamooli: no z tym kurzem to byloby strasznie, zero dywanow, co tydzien mega sprzatanie... brr oby nie to!!
z tym praniem waszych rzeczy w jelpie to jest mysl, moze pomorze ;)

Boshe jak mi smutno.... Jestem w pracy - Ozik tak daleko, przed chwilą była kobieta z dzidzią w wózku a mi się łzy w oczach kręciły..... Ja chcę dod omu :( :( :( Nie wytrzymuję bez Niego tak długo a to dopiero 3 dzień pracy.......

Jestem stażystką w Terenowym Punkcie Pomocy Społecznej i siedzę w sekretariacie. Dzisiaj są takie nudy, bo nie przyjmujemy ludzi i jedyne moje zadanie to odbieranie telefonów (której akoś szczególnie się nie rozdzwaniają.....).... Czas mi się tak dłuży... I w sumie nie wiem czy mogę wyjść wcześniej o godzinę (ze względu na karmienie piersią) czy dopiero o 15:30, bo kierowniczka gdzieś pojechała...... Oj wyściskam, wycałuję tego Mojego łobuza :)

Ja szczerze chciala bym isc juz do pracy ale nie wiem jak zniose rozstanie z Igorkiem :) :) :) on mi przeslania obecnie wszystko i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Rany ale zrobilam sie mamuska :) :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry