• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
sylwia, mnie się też brzuszek spina, praktycznie codziennie, raz mniej, raz mocniej. Za tydzień idę na L-4, zapytam gin, czy mam coś brać na to. Staram się w ciągu dnia chociaż na chwilę położyć, wtedy jest lepiej, ale nie zawsze mi się to udaje. Dlatego pójde na to L-4, bo trochę się niepokoję.

a mi wszystkie objawy przeszły jak ręką odjął i na wizytę u lekarza nie miałm z czym iść ;)
dzidzia po badaniu oki ja też z dodatkowymi kilogtramami oczywićśćie ;)

reklama
ja mialam rowniez dosc twardy brzuch i przy tym straszne bole pojechalam do szpitala zrobili mi KTG .. KTG nie wykazalo zadnych skurczy wiec mnie puscili do domu.. po powrocie do domu az do samego rana z bolu chodzic nie moglam . i do tej pory nie wiem co to bylo . bol ustawal po polozeniu sie na plecach :) ,...
polozna powiedziala mi wtedy ze do 3 skurczy na dzien moge miec czy to prawda czy polozna o jednego za duzo wypila tamtego dnia? ;D :D :D :laugh: ;) ;) ;) :) ::) pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry