reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
a ja wiezrę że bolą ponieważ jak my się bzykaliśmy niemal codziennie a potem nagle przerwa to rzeczywiście jest nadprodukcja wywołująca skurcze i to nawet powiedział mi lekarz ::)

ale mniejsza z tym, dopóki mi nie zabroni lekarz nie będę sobie robić przerw, a jak zabroni to poadzimy sobie inaczej ;D ;D

agao rozumiem cię ja tez dziś miałam jechac na badania ale mam za duzego lenia w *****

pojadę jutro hehe

a za tydzień znowu do gina

fajnie macie w tej naszej ojczyznie...ja niestety zeby nie wiem co, to mam male szanse na L4 no chyba zeby mi sie cos naprawde dzialo...tfu tfu... jakos tutaj zupelnie inaczej podchodza do kobiet w ciazy. dopiero od 24 tygodnia zaczynaja sie comiesieczne wizyty u lekarza czy poloznej.

u mnie te łobuzy potwierdziły skurcze, niestety. a co prawda to prawda - jak już przydybią to nie chca puścić szybko, ale ja nuaczyłam się myśleć, że lepiej poleżeć u nich dzień lub dwa dłużej niż za trzy wrócić znowu do nich.

sama już niw wiem jak to jest z tymi bolącymi jajkami - może rzeczywiście te nasze cwaniaczki nas bajerują coby im trochę na różne sposoby "współczuć"??????????///

jejku nie zauważyłam nawet, że dziś się zaczyna 20 tydzionek. normalnie muszę chłopka mojego namówić wieczorkiem na browarek, to może da mi pyska chociażraz jeden jedyny umoczyć????

ara pisze:
fajnie macie w tej naszej ojczyznie...ja niestety zeby nie wiem co, to mam male szanse na L4 no chyba zeby mi sie cos naprawde dzialo...tfu tfu... jakos tutaj zupelnie inaczej podchodza do kobiet w ciazy. dopiero od 24 tygodnia zaczynaja sie comiesieczne wizyty u lekarza czy poloznej.

Ara naprawde? Mieszkam w Stanach i od 8 tyg wizyty mam co rowne 4 tygodnie a od 24 tygodnia zaczna sie co 2 tyg, ostatni miesiac zdaje sie ze co tydzien. 

Na razie mam problem bo w niedziele zrobilam leczo i sie nim zatrulam. Maz dostal biegunki i mu przeszlo a ja biedna caly dzien z bolami glowy i brzucha sie meczylam. Dopiero wieczorem wszystko wyszlo gora. Cala noc brzuch mnie bolal i teraz tez. Spalam 2 godziny. Juz nie wiem co robic. Boje sie brac jakies krople zoladkowe. I juz sama nie wiem dlaczego nam te warzywa tak zaszkodzily. I mecze sie juz drugi dzien.

reklama
kaśka76 pisze:
jejku nie zauważyłam nawet, że dziś się zaczyna 20 tydzionek. normalnie muszę chłopka mojego namówić wieczorkiem na browarek, to może da mi pyska chociażraz jeden jedyny umoczyć????

Kasiulka, wytłumacz mi jak to jest z tym liczeniem tych tygodni?? Jeśli na suwaczku masz 19 tygodni, to czemu mówisz, że zaczynasz 20?? Ja wiem, że masz rację, bo dziewczyny też dodają ten tydzień, ale jak to z tym jest, możesz mnie oświecić?? Dzięki :)

Do góry