reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

hm ja tez musze do 17.10 wybrac sie na wypiscie glukozy : :-[ :-[ bleee i jakos mnie odrzuca od tych badan bo trzeba wczesnie rano wstac ..i naczoo isc ;D ;D a ze mnie straszny len sie zrobil :laugh: :D ;)

reklama
Anik, bo suwaczek pokazuje ukończone tygodnie. Jeśli masz np,. 18 tyg. 3 dni, to znaczy, że jesteś w trakcie 19 tygodnia (a 18 masz ukończonych). A co do suwaczka to u mnie jeszcze jest dziwnie, bo pokazuje trzy dni do tyłu w stosunku do tego, co wyliczyła gin z o statniej miesiączki.

jestem przeszczesliwa-doszedl list+zdjecia z USG do mezyka-no nic musze sie zadowolic drugim miejscem(pierwsze ma dzidzia).jak pisalam maluszek na razie nie chce sie pokazac kim jest,no ale moj chlop napisal tak cytuje"TO JEST CHLOPAK JA WIDZE" ::)jaka ma wyobraznie ta moja poloweczka :laugh: moj kochany gluptasek............

to mój z kolei cały czas mówił że to napewno będzie dziewcznka żeby odczarować bo chiał chłopaka-co on ma w głowie ;D że w czary wierzy ;)

wczoraj popołudniu wszystko ładnie posprzatałam i było slicznie wieć odpoczywąłma i oglądałam sobie seriale dzisiaj wróciłam do domu PRZESZEDŁ TAJFUN=MÓJ MĄŻ dosłownie syzyfowe prace idę sprzątać :mad:

dzisiaj nie czuje sie najlepiej od samego rana skurcze w lydce... :-[ bol kregoslupa i prawej gornej strony brzucha...rwie mnie cala prawa strona usiedziec nie moge z bolu wiec dzisiaj nie moge sobie za bardzo pobuszowac po forum :-[ zycze wam mile spedzonego wieczorku i kolorowych snow..waszym maluszkom...

reklama
Sylwia, mój też twierdzi, że widział wyraźnie, że to chłopak i dziwił się, że pani doktor nie zauważyła ;D
Anik, fakt, połowa zleciała :) Aż trudno uwierzyć. A co do porodu, to róznie to może być z tymi terminami. Zobaczymy, czy się dzidzi na świat będzie śpieszyć, czy będzie marudzić ;)

Do góry