reklama
masakra znowu czuję się zakatarzona ja już nie wiem, ubieram się ciepło mało wychodzę jeżdżę samochodem jem warzywa i owoce stosuje mikstury profilaktyczne i co i dupa mam zatkany nos i czuję się jakby ktoś mi pałą w łeb przywalił !!!!!!!!!

A
ara
Gość
agao pisze:masakra znowu czuję się zakatarzona ja już nie wiem, ubieram się ciepło mało wychodzę jeżdżę samochodem jem warzywa i owoce stosuje mikstury profilaktyczne i co i dupa mam zatkany nos i czuję się jakby ktoś mi pałą w łeb przywalił !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
domyslam sie, ze czosnek jesz ??
A
azik
Gość
dla odmiany, od czasu do czasu zaserwujsobie cebulkę lub cytrynke z miodem
na moje dzidzio działa też inhalacja, np z szałwi, jak dodasz trochę sody to będzie mocniej buzować...
na moje dzidzio działa też inhalacja, np z szałwi, jak dodasz trochę sody to będzie mocniej buzować...
magdalenaB
marcowa mama 06'
witam , j amusze sie pochwalic tym ze nie mam juz mdlosci i wymiotów (ooo dzidzia mnie wlasnie kopnela
) jednak czuje dodatkowe kilogramy w okolicy pupci i ciezko mi przewracac sie z boku na bok, a to dopiero poczatek uf! jak to bedzie dalej??
ale istotnie czuje sie lepiej a juz nie wiezylam ze sie polepszy bo te wymioty to mnie meczyly do konca wrzesnia czyliniemal do piatego miesiaca... ale juz jest oki
ale istotnie czuje sie lepiej a juz nie wiezylam ze sie polepszy bo te wymioty to mnie meczyly do konca wrzesnia czyliniemal do piatego miesiaca... ale juz jest oki
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agao, a ja odkryłam, że po czosnku mnie gniecie, źle się czuje i w ogóle, dlatego odstawiłam. Teraz tylko miodzik z ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem i kubek mleka przed pójściem spać.
Caro18
Fanka BB :)
a co ja robie nie tak ... :
czy to mozliwe zeby kregoslup i prawa strona brzucha bolala mnie nonstop juz czwarty dzien??
Usiedziec nie moge przez ten bol ani minuty w jednym miejscu najlepiej jak stoje ..a jak leze na lewym boku to z bolu prawej strony nie moge wytrzymac czyzby to byla dzidzia ktora mnie tak meczy od paru dni.. wczesniej miala rowniez te bole ale nie az tak mocno dokuczliwe.. a teraz ? ?? :-[ czyzbym za bardzo panikowala? :-[
Usiedziec nie moge przez ten bol ani minuty w jednym miejscu najlepiej jak stoje ..a jak leze na lewym boku to z bolu prawej strony nie moge wytrzymac czyzby to byla dzidzia ktora mnie tak meczy od paru dni.. wczesniej miala rowniez te bole ale nie az tak mocno dokuczliwe.. a teraz ? ?? :-[ czyzbym za bardzo panikowala? :-[
reklama
A
azik
Gość
dzidza im dalej tyum bardziej daje nam popalic...
więksozść tych problemów jest naturalna, ale i tak każdy zgłoś gin.
więksozść tych problemów jest naturalna, ale i tak każdy zgłoś gin.