reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja mam kolki czasami a dzisiaj nażarłam się śliwek efekt laksacyjny wspaniały z łazienki nie mogę wyjść -ale trzeba było przewidzieć że po1,5kg śliwek tak się to skończy ::)

masakra znowu czuję się zakatarzona ja już nie wiem, ubieram się ciepło mało wychodzę jeżdżę samochodem jem warzywa i owoce stosuje mikstury profilaktyczne i co i dupa mam zatkany nos i czuję się jakby ktoś mi pałą w łeb przywalił !!!!!!!!! :mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :(

agao pisze:
masakra znowu czuję się zakatarzona ja już nie wiem, ubieram się ciepło mało wychodzę jeżdżę samochodem jem warzywa i owoce stosuje mikstury profilaktyczne i co i dupa mam zatkany nos i czuję się jakby ktoś mi pałą w łeb przywalił !!!!!!!!! :mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :( :mad: :(

:(
domyslam sie, ze czosnek jesz ??

dla odmiany, od czasu do czasu zaserwujsobie cebulkę lub cytrynke z miodem

na moje dzidzio działa też inhalacja, np z szałwi, jak dodasz trochę sody to będzie mocniej buzować...

witam , j amusze sie pochwalic tym ze nie mam juz mdlosci i wymiotów (ooo dzidzia mnie wlasnie kopnela :)) jednak czuje dodatkowe kilogramy w okolicy pupci i ciezko mi przewracac sie z boku na bok, a to dopiero poczatek uf! jak to bedzie dalej??
ale istotnie czuje sie lepiej a juz nie wiezylam ze sie polepszy bo te wymioty to mnie meczyly do konca wrzesnia czyliniemal do piatego miesiaca... ale juz jest oki

Agao, a ja odkryłam, że po czosnku mnie gniecie, źle się czuje i w ogóle, dlatego odstawiłam. Teraz tylko miodzik z ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem i kubek mleka przed pójściem spać.

a co ja robie nie tak ... ::) czy to mozliwe zeby kregoslup i prawa strona brzucha bolala mnie nonstop juz czwarty dzien??
Usiedziec nie moge przez ten bol ani minuty w jednym miejscu najlepiej jak stoje ..a jak leze na lewym boku to z bolu prawej strony nie moge wytrzymac czyzby to byla dzidzia ktora mnie tak meczy od paru dni.. wczesniej miala rowniez te bole ale nie az tak mocno dokuczliwe.. a teraz ? ?? :-[ czyzbym za bardzo panikowala? :-[

reklama
Do góry