• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

pytalam sie ostatnio lekarza od czego sa te bole ze czasami jak jade autem to wytrzymac z bolu niemoge a on popukal mnie po plecach spytal sie czy cos mnie zabolalo powiedzialam "w tej chwili mnie nic nie boli " on na to"nie ma sie czym przejmowac wszystko jest w porzadku" ;D ::) :-[ ... moze powinnam jeszcze raz do niego zadzwonic?? czy pomysli ze jakas wariatka ze mnie jest?

reklama
sprawdzał ci nerki, i wyszło ok, jak mocz masz w normie (brak białka) to po prostu dzidzio mówi Ci że jest - no dość brutalnie, ale taki juz nsz urok :)

mocz mam w normie jest wszystko ok... boze takie uroki ... ::) :-[ :-[ nie do wytrzymania czy tak bedzie juz do konca?? :-[ auaa wszystko mnie drazni przez ten bol.. wierce sie na fotelu co sekunde bo usiedziec sie nie da tragedia :-[ ::) dziekuje ci azik za odp. na moj problemik pozdrawiam

caro powiem Ci że moja kuzynka która ma rodzić na koniec grudnia ma taki ucisk na kręgosłup że nie może nic w rękach utrzymać, troche od brzucha ją przegieło i nie może siedzieć ani stać a leżeć może w jednej pozycji ma zwolnienie i lekarz w razie ostergo bólu zapisał jej prochy przeciwbólowe może masz coś podobnego że dzidzi gdzieś uciska albo kręgosłup ci nie wytrzymuje od kręgosłupa jest baredzo dużo dolegliwośći
a co do dzwonienia do lekarzy jestem specjalistką ;D bardzo dużo wydaję u mojego lekarza i nie mam żadnych skrupułów skoro chciał żebym prowadziła u niego ciążę to niech odbiera moje telefony trudno, jestem w ciąży i nie wiem czy niektóre objawy to normalka czy nie to on jest lekarzem >:(

hm moze i to jest to samo ... ::) ja mam termin na 2 grudnia ale lekarz powiedzial ze jak bede tak po schodach latac i tak duzo ruchu miec jak do tej pory to moze i nawet w grudniu sie wykluje malenstwo ;D ::) :D wiec powiedzial zeby raczej juz wszystko powoli robila a nie na szybkiego bo to nie jest 4 ale 7 miesiac ;D dziekuje i pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry