reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Od początku ciąży chodzę do pracy, chciaż ostatnio wisiało nade mną widmo L-4. Na szczęście bóle podbrzusza mi przeszły - przestałam przeginać, za 2 tyg. kontrol, już wszystko ok, więc dalej będę pracować.
Moja kierowniczka jest spoko, gdybym jej powiedziała, że o 11 idę do domu, a wywiady zrobię w innym terminie - nie byłoby problemu. Super. :)

mój mnie też dzisiaj wkurzył bo od rana nie czułam ruchów bobaska no i oczywiście spanikowałam zadzwoniłam do lekarza a on powiedział że mam przyjechać i sprawdzimy sam był dość przestraszony okazało się oki a teraz dzidzi pokopała le jak powiedziałam mężowi że muszę jechać i żeby mnie zawióżł bo jestem zdenerwowwana to mi powiedział że ma dzisiaj turniej za pól godziny a jamu wymyślam więc wzięłam wóz i jakoś dojechałam ale pożałuje tego

agao i masz racje fafeci nie zdaja sobie z niczego sprawy ja nie wiem dla nich to takie wszytsko normalne ze tak ma byc tak bolec itp!ja juz dzis zwarjuje z mojim nawet nie przejmuje sie ze wkurzona jestem

reklama
kurdę nie byłam jescze w ciąży więc nie wiem co i jak on zachowuje się jak jakiś fachowiec, zachował się dzisiaj karygodnie i napewno zatroszczę się o porządną nauczkę, to chyba dobrze że martwię się o dzidzi, poza tym pocvzuł się zbyt pewnie na tym gruncie, żona od roku teraz jeszcze do tego zapłodniona=uziemniona samica- no no

Do góry