reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

agao - widzę, że nie będzie litości ;) zemsta jest słodka ;) ulituj się nad biedakiem, faceci są po prostu inni i nigdy nas, kobietek do końca nie zrozumieją, to za trudne ;)

reklama
agao-ehehe chyba zartujesz...no tak sie nie obrazaj ale nagadj mu solidnie i daj kare :)mala ale daj niech sie nauczy ze tak nie wolno z facetami jak z dziecmi:)

Nie lituj się Agao, daj mu nauczkę :) im się wydaje, że jak sie przyczynili do tego, że nam te brzuchy rosną- to i tak dużo zrobili. Ja też mam dzisiaj bojowy nastrój i obmyślam zemstę. Bo facet nie rozumie, że biust mi urósł, wszystko mnie ciśnie i podrażnia... no i rozdrażnia. ja mam to szczęście, że mój facet mały- więc go mogę zbić :)
u Ciebie chyba mogłyby być z tym problemy ;)
Ale liczę na Twoją przebiegłość 8)

dokładnie, nie będę mu gadać bo bęędzie i tak 0 efektów muszę podejść z taktyką bo gadki się marnują zwykle ;)

A mój mężuś działa na mnie kojąco. I jak mam zły humor, to wystarczy, że mnie przytuli i znowu świat wydaje się być piękniejszy :)

reklama
Do góry