reklama
mnie dziś znowu obudził ból brzucha.miałaby Fasola trochę litości nad własną matką, ale po co najwygodniej jej widocznie siedzieć po lewej stronie, a ja zęby w ścianę wbijam. lezy bestyja mała chyba bokiem, bo od czasu do czasu smyra mnie po prawej stronie.
Agao: ja siedzę, a raczej staram się leżeć w domku. przed drugim pobytem w szpitalu jeździłam na zakupy do hipermarketów, w zeszłym tygodniu zostałm łaskawie zabrana do castoramy, bo trzeba w końcu wybrać wykładzinę. a teraz to w ogóle mnie nigdzie nie zabierają na zakupy, mam tylko napisać luistę "miłosną". od samego początku jestem na L-4, ale gdybym miała normalną pracę i normalnego szefa, to chętnie chodziłabym do pracy (gdyby mi ginka pozwoliła.).
Agao: ja siedzę, a raczej staram się leżeć w domku. przed drugim pobytem w szpitalu jeździłam na zakupy do hipermarketów, w zeszłym tygodniu zostałm łaskawie zabrana do castoramy, bo trzeba w końcu wybrać wykładzinę. a teraz to w ogóle mnie nigdzie nie zabierają na zakupy, mam tylko napisać luistę "miłosną". od samego początku jestem na L-4, ale gdybym miała normalną pracę i normalnego szefa, to chętnie chodziłabym do pracy (gdyby mi ginka pozwoliła.).
Caro18
Fanka BB :)
no wiec ja jeszcze jeszcze na zakupy chodze po hipermarketach sprzatam gotuje .... chodze na spacerki... jeszcze czasami jakis wypad do kolobrzegu :
dziennie latam po schodach chyba z 30 razy ;D ale nie pracuje ogolnie strasznie sie nudze ale czasami bol w kregoslupie nie pozwala mi na wiecej .. :-[ we wtorek 18.10 ide na spotkanie organizacyjne Szpital Zdroje Szczecin .. zobaczymy co tam ciekawego powiedza jak bedzie ok.. to sie zapisze do szkoly rodzenia chociaz 7 dni bede miala zajecie 
maga_86
mama jagódki ciągutki
na zajęcia chodzić trzeba,żeby dziecko miało mądrą mamusię,o ile oczywiście mamusia jest w stanie wstać z łóżka,ja jestem więc chodzę,nie chcę narobić sobie zaległość,zakupy.hm.czasami,coś przecież trzeba włózyć do garnka...
A
azik
Gość
caro jesteś ze szczecina ???
A
azik
Gość
ewik, ale pomysl byłoby twoje dzidzio 4 razy młodesze, zawsze ;D
reklama