reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mnie dziś znowu obudził ból brzucha.miałaby Fasola trochę litości nad własną matką, ale po co najwygodniej jej widocznie siedzieć po lewej stronie, a ja zęby w ścianę wbijam. lezy bestyja mała chyba bokiem, bo od czasu do czasu smyra mnie po prawej stronie.

Agao: ja siedzę, a raczej staram się leżeć w domku. przed drugim pobytem w szpitalu jeździłam na zakupy do hipermarketów, w zeszłym tygodniu zostałm łaskawie zabrana do castoramy, bo trzeba w końcu wybrać wykładzinę. a teraz to w ogóle mnie nigdzie nie zabierają na zakupy, mam tylko napisać luistę "miłosną". od samego początku jestem na L-4, ale gdybym miała normalną pracę i normalnego szefa, to chętnie chodziłabym do pracy (gdyby mi ginka pozwoliła.).

no wiec ja jeszcze jeszcze na zakupy chodze po hipermarketach sprzatam gotuje .... chodze na spacerki... jeszcze czasami jakis wypad do kolobrzegu ::) dziennie latam po schodach chyba z 30 razy ;D ale nie pracuje ogolnie strasznie sie nudze ale czasami bol w kregoslupie nie pozwala mi na wiecej .. :-[ we wtorek 18.10 ide na spotkanie organizacyjne Szpital Zdroje Szczecin .. zobaczymy co tam ciekawego powiedza jak bedzie ok.. to sie zapisze do szkoly rodzenia chociaz 7 dni bede miala zajecie ;)

na zajęcia chodzić trzeba,żeby dziecko miało mądrą mamusię,o ile oczywiście mamusia jest w stanie wstać z łóżka,ja jestem więc chodzę,nie chcę narobić sobie zaległość,zakupy.hm.czasami,coś przecież trzeba włózyć do garnka...

a ja dzisiaj siedżę w domu, mąż organizuje dzisiaj turniej walk MMA i powinnam mu pomóc ale będzie tam tłok, dym, głośna muzyka zamieszanie i dużo ludzi jeszcze dostanę w brzuch albo się zarażę no to zostaję trudno

a ja sobie tak dzisiaj pomyślałam że dobrze 2006 r nie jest przestępny bo mam termin 1 marca i jakby dzidzia urodziła się 29 lutego to tylko raz na 4 lata by obchodziła urodziny :- :(

reklama
Do góry