M
monika_pk
Gość
hmmm...ja z moim 154 do 186 mojego meza ...za bardzo mu nie podskocze
...ale daje sobie z nim rade
....normalnie to kiedys darłam "jape" na niego...ale teraz w ciazy odrazu płacze....i to skutkuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magdalenaB pisze:drogie panie! musze tu opisac sprawe ktora mnie ostatnio zbulwersowala!!
otóż siedze sobie na uczelni podczas przerwy i glaszcze swoj coraz wiekszy brzuszek kiedy nagle... slysze rozmowe jakis trzech dziewczyn. jedna z nich chyba tez byla w ciazy choc nic po niej nie bylo widac, ale byla pytana o samopoczucie itd. a skad wiem ze byla w ciaży? a z jej odpowiedzi sie dowiedzialam i tu cytuje"a dajcie spokoj, przez tego GLUTA przytylam az 2 kg".
zatkalo mnie. haloo! czy ta pani sie czasem nie zapomniala? przeciez tam w srodku jest jej dziecko a nie jkis glut, i poza tym samo sie tam nie umiescilo wiec nie rozumiem jak mozna tak o swoim malenstwie powiedziec.
dlatego mile panie apeluje abyscie nigdy nie zapomnialy o tym kto rosnie w waszych brzuszkach i zeby nigdy przez gardlo nie przeszly wam takie okropne slowa!
dziekuje i pozdrawiam serdecznie wraz z moją Fasolinką lub Fasolinkiem![]()