reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja się dzisiaj mega wkurzyłam...wczoraj dzwoniłam do przychodni celem zapisania Antka na szczepienie na 27.03 pani wyznaczyła wizytę na dzisiaj na 12.30 więc mój mąż poszedł (dobrze że przychodnia jest kilka bloków dalej) a tu mu pani oświadczyła że dziecko jest zapisane na jutro 28.03 na 12.30 ...i do nas z tekstem wyskoczyła że my nie słuchamy.....tłumaczę że mówiła....że na dzisiaj mamy p[rzyjść...mówię to proszę podać nazwisko że potwierdza pani jutrzejszą wizytę a ona że nic podawać nie będzie ...co za durny kraj:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

A ja z rejestrowaniem się do przychodni mam super - robię to przez internet :-) i nie muszę czekać aż jakaś pani ŁASKAWIE telefon odbierze.

reklama
Madzia Masz rację - niczego nie można zaniedbać. Ja też jestem obciążona genetycznie i mam skłonności mastopatyczne. Kiedyś, jak namierzyłam zgrubienie, wypadło mi wszystko z rąk. Przy pierwszej wizycie u onkologa uciekłam spod gabinetu, tyle się nasłuchałam. Ale mój ginekolog był nieugięty i tam wróciłam z gazetą i walkmanem na uszach. Później systematycznie chodziłam na badania - ostatnio przed ciążą. Szkoda, że wyjechałam z Wrocławia. Tu niestety, nie ma takiego programu badania w gabinecie onkologa.

Ivka- to masz światowa przychodnię.....u nas stanęło na tym że oboje mamy zepsute humory przez głupie baby z przychodni.....a jakby tego mało było to dzisiaj pękła nam dętka w przednim kole naszego 3-kołowca ....:no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i musimy jutro raniutko kuerirem wysłać koło do siedziby deltima (x-landera robi deltim) ale na szczęście na ich koszt :-) ale do końca tygodnia nie mamy wózka...i nie wiem co zrobić....zastanawiamy się nad parasolką...ale kupowanie co nagle to po diable nie kalkuluje się....:-( jakos trzeba się przemeczyć...mamy jeszcze chustę bebelulu i tak będziemy spacerować...:tak: :tak:

Osinko, boj sie BOga!:szok:;-) o 5 rano codziennie myjesz podlogi ???:szok::szok::szok::laugh2: Po co ???!!! Nie slyszalas ze wlasnie nadmierna higiena szkodzi zdrowiu?
Ja mam w domu 2 psy, do tego czesto goscie przychodza w butach a podlogi zdarza mi sie umyc raz na tydzien. Ola czesto je z podlogi, ale choruje duuzo rzadziej niz jej sasiad, u ktorego w domku wszystko lsni i zadnych zwierzat nie ma. I tak dziecku zdarzy sie czesto na dworze cos z ziemi podniesc i zjesc.

Dziewczyno, wyspij sie:-D:-D:-D

Karolkaz- no to faktycznie pech z tym kołem.
Ja mam pod domem sklep rowerowy i już dwa razy korzystałam z ich usług (drugi raz był dziś:-D ) Robią mi opony na poczekaniu i płacę grosze. No i do tego nie jestem unieruchomiona. Dlatego, mimo że wózek na gwarancji, nie wysyłam nigdzie kółka. :tak:

osinka wiary nie daje!ty naprawde myjesz te podlogi o 5 rano?kochanie spij spij-a podlogi zmyj wieczorem moze co?
a tak na powaznie-niania w tych kapciach wyszla na zakupy?zajeb.....scie:cool2:nie ma co,nowe trendy moze?

Osinko, boj sie BOga!:szok:;-) o 5 rano codziennie myjesz podlogi ???:szok::szok::szok::laugh2: Po co ???!!! Nie slyszalas ze wlasnie nadmierna higiena szkodzi zdrowiu?
Ja mam w domu 2 psy, do tego czesto goscie przychodza w butach a podlogi zdarza mi sie umyc raz na tydzien. Ola czesto je z podlogi, ale choruje duuzo rzadziej niz jej sasiad, u ktorego w domku wszystko lsni i zadnych zwierzat nie ma. I tak dziecku zdarzy sie czesto na dworze cos z ziemi podniesc i zjesc.

Dziewczyno, wyspij sie:-D:-D:-D

jezu, czy ja napisałam, że je myję CODZIENNIE???:baffled:
wstawanie rano to mój naturalny rytm, zawsze tak wstaję i dobrze się z tym czuję, w weekend wstajemy z mężem ok. 6/7, sprzątamy razem, potem mamy cały weekend dla siebie
moje dziecko nie jada z podłogi, my zresztą też nie
podłogi myję 2-3x dziennie, bo lubię mieć CZYSTO w domu

2-3 razy dziennie??? no to już mnie całkiem zastrzeliłaś!!! dobrze że mój mąż nie czyta bb. bo tak jak kiedyś pisałam, kobieta która świetnie gotuje, tak dba o porządek i do tego jeździ na rowerze- to jego ideał. mnie niestety do tego bardzo daleko:-( :-( ale się staram

a z podłogi jemy rzadko:-) :-) natomiast Idze się czasem się zdarza coś wyszukać dla siebie:wściekła/y:

reklama
Do góry