reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

katiNJ kochana Ty uważaj na siebie i na fasolke nie przemęczaj się z tą wodą
Tereska - ucałuj Patryczka a po bliźnie napewno nie będie śladu u dzieci szybko schodzą takie rzeczy
Kinga - czekamy na suwaczek :tak:

reklama
Kinga - witaj w "folikowym" klubie ;-) Ja w zeszłym miesiącu myślałam,że mały będzie miał rodzeństwo, ale okazało się,że jednak nie... Koniec końców daliśmy sobie z Piotrem "zielone światło" na malucha - zatem DO DZIEŁA!!!:cool2:

super dziewczyny - my narazie mamy pomarańczowe ;-) jak by coś to będzie super ale planowanie zostawiam na zime wiosne

Hej kobietki!Wybaczcie rzadkie odzywanie się,ale praca, szkoła, maluch...komputer zabiera za dużo czasu ;) Śledzę w miarę na bieżąco to, co się dzieje na forum i ciepło myślę o was wszystkich :) Buziaki dla zaciązonych, zmęczonych, smutnych i radosnych!!!

Kinga: dofolikuj się dobrze!!!!!!!!! w sumie nie dziwię się, że Azik poznała R. po Lolinie, bo jej to nie sposób przegapić!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj jakieś zdjęcie Lolci!!!

Iwosz: to owocnej i miłej pracy życzę :tak: wrzuć jakieś zdjęcie Krzymala, bo brak jego szałowych minek!!!!!!!!

Kinga

Prosze się ze mnie nie śmiać !!!

bo będę musiała częściej widywać sie z twoim R żeby nie miała problemuz rozpoznaniem !!!!

A ja Wam powiem w "tajemnicy", ze zaczęłam łykać FOLIK :-)

A teraz siedzę przy kompie, czytam was i czekam, aż mi paznokcie przeschną (pomalowałam french :-) - Karola, tymi lakierami Essence, są extra :-) Zawsze myslę o Tobie jak maluję :happy:) i pójdę nałożyć na szyję i dekold samoopalacz :-) Jutro idziemy na komunię i chcę dobrze się czuć :tak:A dziś słońce złapało moją buzie, ręce... Niestety szyja i dekold zostały białe :confused:

W dobry nastrój wprowadziła mnie Azik (wczoraj , ale dziś śmiać mi się z niej chce). Otóż, bylismy na zakupach w Tesco, łażę, oglądam odżywki do włosów i .... leci Asia z hasłem: Twojego męża poznałam po dziecku!!! :-D:-D:-D

Asia fajnie powiedziane:-D

KingaP fajny tez jest samoopalacz Loreal Nutri Summer tylko nie wiem jak cenowo sie ma;-)Chyba ja tez zaczne sie smarowac bo za tydzien czekaja mnie i Brianka wakacje u mojej mamci w Grecji JUPI:happy:
No to czekamy na twoj suwaczek:-)

reklama
kinga suprancko ze sie staracie:tak:
iwosz przywolalam cie!;-)wczoraj o tobie myslalam gdzie sie podziewasz
marlenka ja mam problem z kacprowym pepkiem-dlubie w nim i dlubie az wczoraj krewka leciala:wściekła/y:
terenia oby szybko ałka sie wygoilo
kati ty tak nie kombinuj za duzo no ale trzeba posprzatac
u nas tez takie cyrki-wrzaski krzyki coraz gorzej uparte-takie male a takie uparte:szok:

co do siniakow,guzow skaleczen-u nas na porzadku dziennym niestety-jak sie cos ledwo zagoi to nowe jest

u mnie dol totalny chyba sobie grob wlasny wykopie:-(
szkoda opisywac co sie u mnie dzieje w malzenstwie-totalna klapa i juz zadnego swiatelka nie widac:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry