reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

nie denerwuj się ja mam gorzej dostałam infekcji tam na dole jednak i biorę NYSTATYNĘ-wiem że ciężarówki biorą bo nie przenika i nie wchłania się z błon sluzowych ale nie wiem jakie daje efekty brał ktoś????????

reklama
agao, nei ma pojecia, nie bralam :(

kaska, nie denerwuj sie. ja mam identycznego stresa, tez sie boje o moja myszke po ogromnej dawce nerwow i stresu :( kaska, bedzie dobrze :) dziewczyny tutaj mowily ze nei tak latwo fasolke uszkodzic ;)

A ja to już wogóle nie mówię ....... Przedwczoraj wywieźli mojego 10 - letniego siostrzeńca (który ma nawrót guza mózgu) na Ligotę, bo miał jakiś cholera wie jaki atak i okazało się, że po 12 miesięcznej chemioterapii i naświetlaniach guz się powiększył i nie wiadomo co dalej ........ A poza ty My Boo jest w pracy i muszę się użerać z Jego Siostrą, która jest delikatnie NIENORMALNA - nie, zebym przesadzała, ale ona powinna mieć żólte albo zielone papierty nie iwem jjak to się mówi .....

Osinka ja wiem, ze nie powinnam się martwić i denerwować i już nie chodzi o Siostrę My Boo, ale o Mojego siostrzńca, bo tak naprawdę to nie wiadomo czy istnieje jeszcze jakakolwiek nadzieja .....

koszmarnie mi przykro z powodu siostrzeńca! na pewno istnieje jakaś szansa!!! dlaczego nie zrobią operacji????
moja koleżanka z pokoju w wieku 38 lat też miała guza mózgu, wycięli jej, zrobili naświetlania i dalej pracuje!!! mineło 6 lat od operacji!!!

Ponieważ on miał już raz wyciannego guza w wieku 6 lat i rok temu wyryli wznowę. Po tej operacji miał przez jakiś czas sparaliżowaną lewą część ciała, potem się unormoało, ale do dziś prawie nie słyszy na lewe ucho i praiwe nie widzi na prawe oko. Z resztą ma lekko zniekształćoną twarz po operacji i ma zaburzenia równowagi.....

reklama
Mama Boo to bardzo smutne i przykre kiedy tak powazna choroba przytrafia sie takiemu malemu dziecku...........

A ja dzis mam jakis zly dzien-czuje sie nieatrakcyjna :( choc wszyscy w okolo gadaja mi ze slicznie wygladam................eeeeeeeeeeee tam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry