reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
nie dało rady oczyściłam sitka, sprawdziłam zawory ztyłu ale dupa, muszę mechanika wezwać bo mi pralka pobiera wodę ale ta nie wpada do bębna tylko wypada od razu szkoda że skapowałam jak pralka przez 3 godziny pobierała wodę a nie wczesniej >:(

a ja dzisiaj mam jazdy jak nie wiem co. awantury Krzyśkowi zrobiłam trzy. za niedogotowane ziemniaki, że źle nakładał pokrowce na fotele w aucie, a trzecią, że zjada mi rożki francuskie z jabłkiem. coś mnie dziś ugryzło. a na koniec się poryczałam, bo się boję o Fasolę.

kaśka 76 czemu boisz się o fasolę??? nie martw się ja zmyłam podłogę dzisiaj i Mirek mi na jeszcze mokrą rozsypał całą torebkę cukru wszystko się prykleiło a jak zobaczyłam jak pięknie rozmazał i rozpuścił mi cukier na podłodze mopem to zaczęłam wrzeszczeć tak że mnie chyba w bloku obok słyszeli i tak rzuciłam mopem że się złamał

reklama
a ja się tak wściekłam, że się z tej złości aż cała trzęsłam. a potem marudziłam, że się Fasola przeze mnie stresuje. okropna byłam. a jeszcze teraz użeranie się z komornikiem z us za ten niedopłacony mandat. ciekawa jestem czy pozwolą jutro wpłacić czy przez zakład będą chcieli dalej ściągać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry