reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mój maluszek w ostatnich dniach ma wzmorzony wzrost aktywności, bardzo przyjeme uczucie,tylko ciężko skupić się na wykładach....no i to wstawanie o 5 30 ach...

Baba w ciazy to dopero zagadka-dostalam zwyczajnego smska od meza,ze kocha ze teskni,czy maluszek sie odzywa,ze kupil spioszki-taki zwyczajny a ja sie wzruszylam i mi lezki leca.........achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

wyczytalam ze lekkie bole brzucha od 17 do 20 tygodnia sa normalne. jest to okres najwiekszego przyrostu wagi i wzrostu naszych dzieci i w tym czasie najbardziej rozciaga sie macica i wiezadla :) a pisze to zeby was pocieszyc i siebie, bo wlasnei czuje takei dziwne bole klujaco rozciagajace. :)

sylwia532 pisze:
Baba w ciazy to dopero zagadka-dostalam zwyczajnego smska od meza,ze kocha ze teskni,czy maluszek sie odzywa,ze kupil spioszki-taki zwyczajny a ja sie wzruszylam i mi lezki leca.........achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
No tak, mnie też wzięło, po Twoim mailu... Niewiele mi potrzeba...

dziewczyny pocieszcie mnie, prosze...po tej awanturze z mezem w poniedzialek nie bardzo moge dojsc do siebie, w sensie wydaje mi sie ze ten duzy stres i duza zlosc i nerwy strasznei zle wplynela na moja dzidzie i ze jej krzywde jakas zrobilam :( i sie martwie teraz, pomimo tego ze wczoraj ja czulam, dzisiaj chwile ...

reklama
ara, dzidzię nie jest tak łatwo skrzywdzić...
a ruchoów masz prawo nie czuć - dzidzio jest naprawde małe, a ty zapracowana - po prostu ich nie czujesz, a nie on sie nie rusza!!!

ja już mam w domu mac gywera:
Piotruś przeżył: zdjęcie rentgena, porażenie prądem, wszystkie mpje dolegliwości, napady złości i sery pleśniowe i pasztety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry