reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Dziewczyny - dużo odpoczywajcie. Mnie doprowadzenie do porządku zajęło tydzień - po pracy całe popołudnia lezałam i kompletnie nic nie robiłam.
Brzuch bolał mnie koszmarnie, przy każdym kroku ciągnał mnie i napinał się.

...a moi tesciowie mieszkaja tylko 200metrów ode mnie:)...i juz zapowiadaja ze beda nam pomagac:)tym bardziej ze zaraz po macierzynskim wracam do pracy....a moja mama pare lat temu powiedziała ze jak bede miec dziecko to bede je sama wychowywac ,bo jej nikt nie pomagał...no tak ,tyle ze zapomniała ze wiekszosc czasu spedzałam z moja babcia i ciocia od strony taty i tak na dobra sprawe to one mnie wychowywały do 3 roku zycia:)....

mam tylko cicha nadzieje ze odezwie sie w mojej mamie instykt "babciny"...skoro nie była najlepsza mama moze bedzie lepsza babcia? :)

A mnie dzis jak wracalam do domu facet stuknal w tylny zderzak i to w miejscu gdzie trzeba sie zatrzymac. Nic sie nie stalo ale sie zdenerwowalam, poryczalam a zaluje ze nie zadzwonialam w tych nerwach po policje zeby spisali raport, moze by mu chociaz mandat wlepili. Pod domem doszukalam sie zarysowania na zderzaku. No i humor mam zepsuty juz na caly wieczor rzecz jasna nie z powodu rysy (chociaz tez szkoda bo dopiero co kupilam to autko) ale z tych NERWOW >:(

Jezu te glupie chlopy, oni czasami jezdza jak wariaci ( a nawet nie czasami). Ja ostatnio panicznie boje sie wypadkow samochodowych i kazda chocby krotka podroz autem to dla mnie cholerny stres!
Agao a jakie ksiazki i autorow lubisz? Ja jakos nie moge sie zebrac do lektury,a musze czytac kupe ksiazek do pracy magisterskiej, nie wiem jak to bedzie...

To chyba wczoraj byl taki paskudny dzien, bo ja tez mialam wyjatkowo kiepski nastroj- jak siedzialam sama, to chcialo mi sie plakac z roznych powodow, a poterm mojemu mezowi zrobilam kosmiczna awanture i do wieczora bylam strasznie zdenerwowana. Z tych nerwow az mnie brzuszek rozbolal. No ale dzisiaj czuje sie juz znacznie lepiej, a do tego przyszly moje kosmetyki z oriflamu i zaraz zrobie sobie fajny makijaz na poprawe humoru :laugh:
P.S. A wczoraj nie bylo przypadkiem pelni?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry