reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
dziewczyny, nie denerwujcie sie jak nei czujecie ruchow. przewciez dzieciaczki tez spia i nie sa aktywne 24 godziny na dobe :) one potrafia 15 przespac, no a czasem odwracaja sie do nas dupkami i jak machaja raczkami i nozkami od srodka to tez jest mniejsza szansa poczucia ich. takze glowa do gory i pamietajcie ze nerwy i zmatrwienia tylko im szkodza a nei porpawiaja nastroj :) poza tym ryzyko poronienia czy obumarcia plodu jest naprawde malutkie w drugim trymestrze.

agao pisze:
dzięki ara za pocieszenie bo od zmysłó odchodzę  :(

agao nie martw sie. to normalne i czasem jest tak, ze jestesmy tak zabiegane ze nawet nei czujemy ruchow :) ja juz wiem, ze tez czasem moja dzidzie czuje i choc ciebie pocieszam to sama tez sie martwie jak nic nie czuje przez dluzszy okres czasu. ale tak jak mowie to najzupelniej normalne. niektore z kobiet nei czuja ruchow az do 22-24 tygodnia. pocieszajmy sie ze my jestesmy w tej fajniejszej sytuacji ze juz tak szybciutko czujemy nasze dzidzie :)

U mnie trochę za wcześnie na czucie ruchów maluszka - duuuża tkanka tłuszczowa :( ale mam inny problem - Zgaga !!! dużo na ten temat czytałam ale dalej nie jestem pewna czym mogę ją leczyć czy stoje czy leże (szczególnie wtedy) pali. na razie ale coraz mniej pomaga mi mleko. czytałam gdzieś że można stosować pastylki Rennie ale sie boję czy któraś z Was ich używa a jak nie to co??? Pomocy bo mam chyba jedną wielką ranę w przełyku

agawa1 pisze:
U mnie trochę za wcześnie na czucie ruchów maluszka - duuuża tkanka tłuszczowa :( ale mam inny problem  - Zgaga !!! dużo na ten temat czytałam ale dalej nie jestem pewna czym mogę ją leczyć czy stoje czy leże (szczególnie wtedy) pali. na razie ale coraz mniej pomaga mi mleko. czytałam gdzieś że można stosować pastylki Rennie ale sie boję czy któraś z Was ich używa a jak nie to co??? Pomocy bo mam chyba jedną wielką ranę w przełyku

mysle ze najlepiej zadzwon do swojego gina i sie po prostu zapytaj czy mozesz zazywac rennie. ja jak na razie zgagi nie mem, choc czesto meczyla mnei przed ciaza takze wiem co to znaczy :(.

U mnie z tą zgagą to chyba rodzinne. Moja siostra jak w ciąży była to radziłam jej rzucie gumy- na mnie nie działa. tak czy inaczej mój gin wyjechał na jakieś szkolenia czy coś w tym stylu :(. jak macie jeszcze rady to proszę o takowe ???

jejko masm tydzień L4...

odpocznę, pozbieram siły, przygotuję sie na następne 1,5 miesiąca...

ufff...

agao!!!!
nie martw sie ruchami... dzidzio jest małe, a ty dość czynna (sprzątanie, gotowanie... )
masz prawo nie czuć jeszcze wszystkiego cvo twój dzidzio wymysli ;)

reklama
chyba i ja w końcu pójdę na L-4, bierze mnie przeziębienie :( drapie mnie w gardle i mi zimno - znowu mam zaniżoną temperaturę cała - zawsze tak mam, chyba wolałabym gorączkę! buuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry