reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

A ja dzisiaj taka wkurzona chodze ze szok znow deszcz leje zimno jest...
Na dodatek pracy nadal nie mam-oczywiscie wyrzucic mnie musieli swinie jedne z powodu ciazy!taka wsciekla jestem ze szok

reklama
oj ja tez cos dzisiaj mam nie taki jaki powinnam miec dzien ... pogoda od rana byla pochmurna szaro na dworze na dodatek moje przeziebienie ahh szkoda gadac wzielam ksiazke i zaczelam czytac o porodzie i objawach poporodowych .... ::) cos mi sie wydaje ze lepiej bedzie jak ja zadnych ksiazek ani niczego innego czytac nie bede ;D ....bo jeszcze 3 miesiace do porodu a ja juz : mysle..obawy mam...bojasnie itd... :-[ oj oj czy ja to psychicznie i fizycznie wytrzymam .. :-[ ::) 8) :) pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ze jutro bedziemy wszystkie mialy lepsze humorki.....

o mamo wczoraj temperatura spadła mi do 36 a cisnienie do 80/65 i myślałam że konam ale jakoś mi się poprawiło jak mąż chciał dzwonić do lkarza-dosłownie podnieść się nie mogłam

agao, Anglia to nie to co Polska - u nich politykamprorodzinna troche inaczej wygląda - pewnie mają wyż...

a ja dzisiaj sprzątam - pwenie dlatego że czeka na mnie wileka góra paprierów, sprawdzianów...

chciałabym mieć zdrowe dzieci... reszta jest mniej wazna
to straszne patrzec na cieprpienie największego skarbu pod słońcem... :(

a ja na samopoczucie nie narzekam :)....gorzej czuje sie fizycznie ,ciagle cos ,gdzies mnie strzyka...:):):)ale chyba powinnam juz sie do tego przyzwyczaic:)

Maggusia pisze:
Wlasnie,wlasnie takie swinie...na dodatek papierku nie chca mi dac ze juz tutaj nie pracuje eh,ale ja i tak wywalcze swoje musze miec tutaj jakies prawa!
[/qu

Ja przynajmniej wiem ze mnie nie wyrzuca bo poszlabym do sadu ze skarga ze zostalam zdyskrymionowana z powodu ciazy a szef by sie nie wyplacil ;D Gorzej pozniej po krociutkim macierzynskim ma prawo nie dac urlopu i juz nie podskocze.

reklama
USA - ma jeden polus - bardzo duże odszkodowania, których wszyscy się boja...

u nas po wizycie w sadzie dostałabyś równowartość pensji które utraciłaś...
ale wygrac byś wygrała ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry