reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Rzeczywiscie odszkodowania maja kolosalne. I sadza sie o byle co. Czasem az smiech bierze, no ale milo wiedziec ze jak ktos jest poszkodowany to nie od razu na przegranej pozycji.

reklama
Sylwia ja tez cala w pryszczach. Czy wam tez tak wysychaja usta??? Ja musze non stop smarowac.
Maz dzisiaj musiala na pol dnia do szpitala jechac a ja nawet nie czuje sie taka sama bo dzidzius robi stuku-puku. Zjedlismy gofry z konfiturami jagodowymi i serek truskawkowy na sniadanko i chyba mu smakowalo. Jejku ja caly czas mysle o dzidzi jak o chlopcu. W czwartek usg zobaczymy kto tam rosnie.

kurcze Katinj ja tez ciagle mam przeczucie ze to chlopiec a moze dlatego ze kazdy mi tak mowi ze bedzie chlopiec eh:>
ale na poczatku ciazy myslalam ze to dziewczynka -tez jestem ciekawa co nosze pod serduszkiem musze jeszcze poczekac do 4 listopada wtedy sie dowiem:)

polecam sudokrem - ładnie wysusza i jest bezpieczny (nie wlolno go urzywać przy błonach śluzowych) - a późneij przyda się dzidziolkowi.

dowiedzialam sie ze wszelkiego rodzaju bole sa dozwolone, poloz\na mi powiedziala. macica sie podnosi, miesnie sie luzuja, wiazadla tak samo i jesli nie ma krwawien czy boli nie do zniesienia to wszystko jest jak najbardziej w pozadku, a i z ruchami to jest tak ,ze jestesmy ich bardziej swiadome w 22, 24 tygodniu. uspokoilam sie :)

reklama
L-4 mi służy... Bo brzuszek spina mi się na szczęście rzadziej. Odstawiłam No-spę i jem tylko Feminatal i magnez. Jutro wizyta u gina. Zobaczymy co powie na tę moją szyjkę macicy, mam nadzieję, ze się nie skróciła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry