reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dosyć ze mnie tam kopie bo ma tam nogi to rosnąca macica zgniata mi jelita i jak zjem i dochodzi do tego pasaż jelitowy to boli bardzo bo jelita nachodzą na siebie a tam są też nerwy :(

reklama
Agao[/b[ dzidziuś na pewno wkrótce się pzesunie pewnie, bo jeszcze te nasze MAluszki mają tam w brzuszkach troszkę miejsca. Moja dzidzia bardzo nie lubi jak leżę na lewym boku chyba, bo czuję, jakby się odbijała od strony łóżka nóżkami. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale strasznie dziwne uczucie i chyba się przerzucę na prawy bok :D

A tak wogóle to dzisiaj jadę do Siostrzeńca do szpitala i od rana jestem jakaś niespokojna.... Wczoraj rano z mamą rozmiawiałam przez telefon (ona tam z nim śpi) i niby mówiła, że jeszcze nic nie wiadomo a lekarka kazała mu wstrzymać wsyztskie leki i wyciągnąć port (coś w stylu wenflonu tylko pod skórą) i mam jakieśą dziwne przeczucia .........

mama boo, nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze. w koncu lekarze wiedza co robia.

czuje sie jakby mi od wczoraj w brzuchu przybylo z 10 cm ::)

A ja mam coraz lepsze samopoczucie. Wszystko mi sie podoba - nawet to piekne zachmurzone niebo :) Tak ciemno dzis caly dzien bylo, wszyscy smetni, a ja sie zachwycalam polmrokiem :) :) :) Jak sobie chodze to nie wiem skad nagle czuje jak mnie radosc ogarnia- zupelnie bez widocznej przyczyny :angel: Chcialabym zeby ten nastroj juz mi pozostal, bo zwykle na co dzien jestem straszna zlosnica >:D

>:( >:( >:(
a ja jestem dziś wk..., bo byłam u lekarza i nie zrobił mi usg!!! uzależniłam się!!! przybił mi tylko pieczątkę w karcie, położna zważyła - wizyta trwała 1 minutę chyba >:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry