reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

nie wiem, wk... mnie maksymalnie! jakbym wiedziała, to bym go dzisiaj olała, a tak biegiem w teren, biegiem do domu mycie i przebieranie i biegiem jazda do lekarza i gówienko

chyba miał zły dzień i nic mu się nie chciało >:( jutro naskarżę do drugiej położnej (mojej znajomej, która też tam pracuje)

reklama
Osinka, nie martw się. Na mojej ostatniej wizycie było tak samo (zmierzyła ciśnienie, pogadała, posłuchałyśmy serducha i wsio)! Głowa do góry - następnym razem będzie lepiej. A jak Ci brakuje tego USG to UPOMNIJ się o swoje! :-*

do tej pory na każdej wizycie miałam robione i przyzwyczaiłam się ;)

ale położna sprawdzała dziś pierwszy raz tętno mojej myszki i było cudownie słychać!!! ::)

mój też nie zawsze poświęca mi tyle uwagi ile trzeba a jak mu powiedziałam że byłam na 3d i było fantastycznie to wybitnie się postarał międzxy innymi chciał udowodnić jak super działa 2d i co na nim można a teraz zapomniał chyba że mogę gdzieś sobie pój śc trzeba mu przypomnieć

reklama
Z czasem będę musiała jednak wypracować metodę. Bo oprócz tego, że plecka bolą to jak siedzę za bardzo skulona to dzidzi też za ciasno. I bądź tu człowieku mądry!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry