• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja ostatnio na sniadanko chcialam zjesc salatke jarzynowa, bardzo mialam na nia ochotke, ale moja fasolka chyba nie- nie dojadlam nawet a juz lecialam do lazienki. ugh, tez myslalam ze juz to sie skonczylo, ale od czasu do czasu dzidzi robi bunt gdy nie chce czegos jesc :) oby nie bylo tak po urodzeniu..

reklama
Wczoraj wieczorem byliśmy na sponsorowanej kolacji i tak się najadłam, że dosłownie myślałam, że pęknę. Skóry miałam za mało na brzuchu..... Ale jak sobie pomyślę o wczorajszym jedzonku, to powtórzyłabym to. JEEEZZZZZuuuuu!! było przepysznie. Myślałąm, że się nie wytoczę po schodach do wyjścia.

a ja zaczęłam sprzątać na raty na razie błyszczy aneks kuchenny obiad prawie gotowy pranie w pralce, rzeczy poskładane tylko jeszcze prasowanie i przebranie pościeli mój miś wczoraj poodkurzał i zmył podłogi, całe szczęście a co ile zmieniacie pościel bo ja mam bzika na punkcie poscieli i maks trztymam 2 tygodnie (odkąd oglądałam program na discovery co siedzi nam w łózku) dzieciak się przy tych moich wygibasach w kuchni obudził i wali mnie w jelita żebym chyba dała sobie spokój bo on chce jeszcze spać żeby dokazywać wieczorkiem ;D

agao, ja tez maks dwa tygodnie i posciel zmieniona, tym bardziej ze ja mam bzika na punkcie kupowania poscieli i mam chyba 30 zmian :D za kazdym razem jak odwiedzam ikea to kupuje jakas nowa, bo jakas mi sie spodoba ;)

a ja jestem wierna wysokogatunkowej korze nie nawidzę prasować poscieli ani takiej która szybko się gnięcie bo tak śpimy że na drugi dzień wygląda jak psu z gardła wyciąfgnięta, na zimę lubię pościel flanelową bo miła jest i ciepła a niestety mam tylko 6 pościeli :(

reklama
Hej, musze pochwalic sklep internetowy pieknamama- co prawda troszke za pozno przyslali mi zamowione rzeczy (no i bez potwierdzania, wiec myslalam, ze w ogole nie dojda), a stanik, ktory zamowilam byl o rozmiar za maly (bo kamizelka lezy jak ulal). Ale jak do nich zadzwonilam i o tym powiedzialam, to zaproponowali, ze przysla mi oprocz stanika w dobrym rozmiarze jeszcze dodatkowo stringi ciazowe do kompletu- oczywiscie za darmo i bez kosztow wysylki, bo w ramach zadoscuczynienia :) Bardzo mi tym humor dzis poprawili :) Widac, ze jednak firma solidna - a jak sie pomyla (ktoz sie niem myli?), to potrafia naprawic i to sami z wlasnej woli. :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry