reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja ostatnio na sniadanko chcialam zjesc salatke jarzynowa, bardzo mialam na nia ochotke, ale moja fasolka chyba nie- nie dojadlam nawet a juz lecialam do lazienki. ugh, tez myslalam ze juz to sie skonczylo, ale od czasu do czasu dzidzi robi bunt gdy nie chce czegos jesc :) oby nie bylo tak po urodzeniu..

reklama
Wczoraj wieczorem byliśmy na sponsorowanej kolacji i tak się najadłam, że dosłownie myślałam, że pęknę. Skóry miałam za mało na brzuchu..... Ale jak sobie pomyślę o wczorajszym jedzonku, to powtórzyłabym to. JEEEZZZZZuuuuu!! było przepysznie. Myślałąm, że się nie wytoczę po schodach do wyjścia.

a ja zaczęłam sprzątać na raty na razie błyszczy aneks kuchenny obiad prawie gotowy pranie w pralce, rzeczy poskładane tylko jeszcze prasowanie i przebranie pościeli mój miś wczoraj poodkurzał i zmył podłogi, całe szczęście a co ile zmieniacie pościel bo ja mam bzika na punkcie poscieli i maks trztymam 2 tygodnie (odkąd oglądałam program na discovery co siedzi nam w łózku) dzieciak się przy tych moich wygibasach w kuchni obudził i wali mnie w jelita żebym chyba dała sobie spokój bo on chce jeszcze spać żeby dokazywać wieczorkiem ;D

agao, ja tez maks dwa tygodnie i posciel zmieniona, tym bardziej ze ja mam bzika na punkcie kupowania poscieli i mam chyba 30 zmian :D za kazdym razem jak odwiedzam ikea to kupuje jakas nowa, bo jakas mi sie spodoba ;)

a ja jestem wierna wysokogatunkowej korze nie nawidzę prasować poscieli ani takiej która szybko się gnięcie bo tak śpimy że na drugi dzień wygląda jak psu z gardła wyciąfgnięta, na zimę lubię pościel flanelową bo miła jest i ciepła a niestety mam tylko 6 pościeli :(

reklama
Hej, musze pochwalic sklep internetowy pieknamama- co prawda troszke za pozno przyslali mi zamowione rzeczy (no i bez potwierdzania, wiec myslalam, ze w ogole nie dojda), a stanik, ktory zamowilam byl o rozmiar za maly (bo kamizelka lezy jak ulal). Ale jak do nich zadzwonilam i o tym powiedzialam, to zaproponowali, ze przysla mi oprocz stanika w dobrym rozmiarze jeszcze dodatkowo stringi ciazowe do kompletu- oczywiscie za darmo i bez kosztow wysylki, bo w ramach zadoscuczynienia :) Bardzo mi tym humor dzis poprawili :) Widac, ze jednak firma solidna - a jak sie pomyla (ktoz sie niem myli?), to potrafia naprawic i to sami z wlasnej woli. :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry