Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasia,
w auchanie były jakiś czas temu na stoisku komputerowym za kilka zł (7-8zł) przedłużacze sygnałowe do monitorów
podobno są gorszej jakości (dlatego tanie), ale być może z monitorem LCD nie ma to aż tak wielkiego znaczenia
tyle powiedział mi Krzysiek, właśnie sie obudził
Kasia, jak nie znajdziesz w auchanie, to my mamy niepotrzebny kabel - damy Ci, przynajmniej się spotkamy!!! co Ty na to?
dzisiaj nad ranem przebudziłam sie strasznie mnie zemdliło i jakbym nie pobiegła nie zdążyłabym do ubikacji
miałam mdłości ale juz dawno przeszły i to było strasznie mocne i gwałtowne czy coś jest nie tak???
nic takiego na wieczór nie jadłam jogurcik
Odruchy wymiotne i ja mam czasami,ale juz nie rzygam,chociaz ostatnio po jablkach :
Przygnebiona jestem i do dupy,a mezyk jutro bedzie mam nadzieje ze tak sie czuc nie bede,moze to cisnienie albo nie wiem